Egy éves gyereket elengednétek a nagyszülőkkel játszóházba?
Fél óra az út. A gyerek pontosan 13 hós, tudom, hogy itt többen hónapban számolják még.
A nagyszülőkkel hetente találkozik.
Amik miatt aggódom: a gyerek mostanában extra hisztis lett, pl. nem kapcsolgathatja a villanyt, tíz perc hiszti, és sokszor én sem tudom elterelni a figyelmét.
A nagyszüleivel amúgy elvan, de még sose voltak együtt sehol, csak náluk. Így elvinni még senki nem vitte.
Illetve kicsit zavaró, hogy a nagyszüleinek nem szokásuk engem tájékoztatni, se engedélyt kérni olyan dolgokra, ami nekem más gyerekével eszembe se jutna.
Nem rajongok az ötletért, de ez nem fő szempont. A fő szempont a gyerek, hogy neki jó legyen, jól érezze magát, minden rendben legyen vele.
Szóval így ti elengednétek?
Persze
A szüleim és anyósom is türelmesebbek mint én ( nekik nem nappnta kell ezekkel megküzdeniük
A 6 hetes kontrollra nem tudtam magammal vinni, mert 38 fok volt és épp elromlott a klímánk.
13:30-19;00 ig voltunk el ( lefejt tejet kapott)
Akkor is anyukámmal maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!