Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy éves gyereket elengednétek...

Egy éves gyereket elengednétek a nagyszülőkkel játszóházba?

Figyelt kérdés

Fél óra az út. A gyerek pontosan 13 hós, tudom, hogy itt többen hónapban számolják még.

A nagyszülőkkel hetente találkozik.

Amik miatt aggódom: a gyerek mostanában extra hisztis lett, pl. nem kapcsolgathatja a villanyt, tíz perc hiszti, és sokszor én sem tudom elterelni a figyelmét.

A nagyszüleivel amúgy elvan, de még sose voltak együtt sehol, csak náluk. Így elvinni még senki nem vitte.

Illetve kicsit zavaró, hogy a nagyszüleinek nem szokásuk engem tájékoztatni, se engedélyt kérni olyan dolgokra, ami nekem más gyerekével eszembe se jutna.

Nem rajongok az ötletért, de ez nem fő szempont. A fő szempont a gyerek, hogy neki jó legyen, jól érezze magát, minden rendben legyen vele.

Szóval így ti elengednétek?

2018. nov. 15. 07:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi az amivel kapcsolatban nem kérnek engedélyt? Miről nem tájékoztatnak?
2018. nov. 15. 09:53
 12/18 A kérdező kommentje:

Hogy miért épp játszóházba, azt nem tudom, ez volt a kérdés, hogy vihetik-e játszóházba.

Voltunk már vele, akkor nagyon élvezte, és több dologgal is tudott játszani.

Ez a sok egybehangzó válasz kezd meggyőzni. Persze, játszótéren volt már anyámmal, de nem másik településen.

Amiről nem tudok, azt úgy értem, hogy nem igazán tartják tiszteletben, mit szabad a gyereknek és mit nem. Pl. olyan ennivaló, amit nem ehet. Sok mindenről kell szólni utólag, hogy ezt meg azt nem kellene a gyerekkel. De ez annyira nem kapcsolódik a játszóházhoz, csak emiatt érzem úgy, hogy nyugodt szívvel nem tudom ráhagyni a gyereket, és azt hiszem, végég az lesz előttem, amit az egyik válaszoló írt, hogy nagy baj nem lehet, max hazahozzák, ha gond lenne.

2018. nov. 15. 10:00
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

nagyszülők azért vannak,hogy elkényeztessék

nekik nem kell nevelni!nyilván veszélyes dolgot nem fognak ráhagyni 😊13 hónapos, most már szerintem nem igen tudnak olyat adni neki ételben, amit nem ehet

(jó a csoki és a tej még nem ajánlott)

élvezd a szabad órákat inkább

2018. nov. 15. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Egy ekkora gyerek semmit nem tud csinálni ott.
2018. nov. 15. 10:55
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Aki azt írja hogy ekkora gyerek nem tud ott mit csinálni , az volt már játszóházban? Nem tudom , de felénk az összes játszóházban van kicsi babáknak való hely is ( Szeged ) 10 hónapos körül volt a fiam mikor először mentünk, nagyon élvezte. Egy 13 hónapos már megy, hogy ne tudna már mit csinálni , legfeljebb szaladgál.

Kérdező, a játszóházakban pont, hogy nem szabad enni úgyhogy nem fognak neki adni semmit, de ha annyira félsz akkor Csomagolj neki babáknak való nasikat egy kis táskában és azt add oda, mondd hogy ha akarnak neki valamit adni hoztál neki.

2018. nov. 15. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Utolsotol kerdem.szegeden hol van jatszohaz ami hetvegen is nyitva?
2018. nov. 15. 11:37
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ahogy írtam, attól nem félek, hogy nem tud csinálni semmit. És elmehet.

2018. nov. 15. 12:20
 18/18 anonim ***** válasza:
16- os, az Arkadban es a Novaban is nyitva van hetvegen.
2018. nov. 16. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!