Miért "sajnos"?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A mai világban miért mondják sokan azt hogy sajnos?
-sajnos Császárral szültem.
-sajnos tápszert kell neki adni.
Mi értelme ennek? Szritntem a tápszer, és a császár nem ördögtől Valo, sőt! De miért kell azokat sajnalni akik Császárral szultek? (köztük engem is?)
Múltkor is beszélgettem egy anyukaval, és kérdezte hogy mennyi idő alatt lett meg a gyerek?en pedig mondtam hogy császáros, na egyből 180 fokos fordulat. Miért hiszik azt meg a mai napig is hogy a császár az nem szülés? És hogy xar anya vagyok amiért nem tudtam szoptatni? (próbáltam mindent, de elment a rengeteg idegtol, Mind1 hosszú történet) persze nem csak velem szemben ilyenek az emberek, hanem másokkal is. Szóval: miért sajnos?
2021. okt. 13. 22:14
21/21 anonim válasza:
Én sajnos trombózist (pedig nincs hajlamom) kaptam császár után, szoptatás helyett két hétig az intenzíven voltam, míg a baba otthon apjával, és másfél évig kellett napi 2x szurkálni magam, amitől meg csontritkulásom lett, és azóta is hordhatok nyáron szexi gumiharisnyát. Plusz ugye a hasizmokat is széthúzzák és sokszor mellékhatásaként kialakulhat hasi vagy gerincsérv, utóbbit erre fogta a reumatológusom. Egyébként meg 6-ból 4 császárosnak összenövései lesznek az orvosom szerint, ami általában csak évek múlva okoz panaszt - na most itt tartok 10 év után, hogy ha nagyon zavar, jöhet egy laparaszkópia. Nem panaszversenyből írtam és nagyon sajnálom, akit nem császároztak meg vagy nem időben, pedig kellett volna, de azért ez sem irigyelendő. Mert nálam meg valószínűleg nem kellett volna idő előtt kikapni a gyereket, mert ami miatt így történt, arra kaphattam volna gyógyszert is, de sajnos nem kaptam. Minden szülésnél "bele lehet tenyerelni" - sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!