Irigyek lennétek?
Férjem 16 órától éjfélig dolgozik. Nem akar váltani, mert nagyon jó munka ez. Kap délutáni/éjjeli pótlékot és estére már alig van munka, mert a nagyrésze a nappalos műszakban lemegy.
Én 8-tól 16-ig dolgozok.
Van 2 gyerekünk. Most mentem vissza dolgozni szeptembertől. A kicsi bölcsis lett, a nagy ovis. Már most hulla fáradt vagyok, mert legkésőbb 7-kor már indulunk a gyerekekkel, hogy én is beérjek időben dolgozni, délután pedig szintén rohanok, hogy 17-ig odaérjek értük.
Irigylem a férjemet, mert reggeltől délután 3-ig otthon van egyedül, én meg rohanok reggel, dolgozok, aztán rohanok délután, gyerekeknek vacsora, majd lefürdetem és altatom őket. Semmi szabadidőm.
Férjem heti 1x kimos vagy elmegy boltba bevásárolni, de ennyi.
Próbáltuk, hogy férjem fel kel korábban reggel és ő viszi a gyerekeket, de a vége az lett, hogy elkéstek. Nem lehet hosszútávon, hogy csak 5-6 órákat alszik.
Tudom, hogy nem jó, hogy irigylem ezért, de én meg már most úgy érzem, hogy nem bírom, pedig még évekig ez lesz.
Szegény.. Mindjárt megsajnálom, hogy nem elég neki az 5-6 óra alvás.. Nem tud utána még pihenni? Gyakorlatilag nem is látja a gyerekeket,se téged..
És a szentem napközben mi jót csinál? Főz most takarít? Nem? Veri a lompost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!