Irigyek lennétek?

Figyelt kérdés

Férjem 16 órától éjfélig dolgozik. Nem akar váltani, mert nagyon jó munka ez. Kap délutáni/éjjeli pótlékot és estére már alig van munka, mert a nagyrésze a nappalos műszakban lemegy.

Én 8-tól 16-ig dolgozok.

Van 2 gyerekünk. Most mentem vissza dolgozni szeptembertől. A kicsi bölcsis lett, a nagy ovis. Már most hulla fáradt vagyok, mert legkésőbb 7-kor már indulunk a gyerekekkel, hogy én is beérjek időben dolgozni, délután pedig szintén rohanok, hogy 17-ig odaérjek értük.

Irigylem a férjemet, mert reggeltől délután 3-ig otthon van egyedül, én meg rohanok reggel, dolgozok, aztán rohanok délután, gyerekeknek vacsora, majd lefürdetem és altatom őket. Semmi szabadidőm.

Férjem heti 1x kimos vagy elmegy boltba bevásárolni, de ennyi.

Próbáltuk, hogy férjem fel kel korábban reggel és ő viszi a gyerekeket, de a vége az lett, hogy elkéstek. Nem lehet hosszútávon, hogy csak 5-6 órákat alszik.

Tudom, hogy nem jó, hogy irigylem ezért, de én meg már most úgy érzem, hogy nem bírom, pedig még évekig ez lesz.

2021. okt. 12. 12:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Az én párom ezt biztos nem tűrné hosszútávon. Az a baj, hogy a munka pont egy olyan sarkalatos pont, amiben sosem fogunk egyetérteni. Már az is problémát okoz neki, hogy én másfél órával hamarabb otthon vagyok, mint ő.
2021. okt. 12. 12:31
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
Hölgyeim a tanulság: herének nem szülünk kölköt!
2021. okt. 12. 12:31
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

Szegény.. Mindjárt megsajnálom, hogy nem elég neki az 5-6 óra alvás.. Nem tud utána még pihenni? Gyakorlatilag nem is látja a gyerekeket,se téged..

És a szentem napközben mi jót csinál? Főz most takarít? Nem? Veri a lompost?

2021. okt. 12. 12:42
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Akkor vigye el őket heti 3x, és 2 reggel meg alhat. De ha úgyis egyedül van, simán visszafekhetne délben egy kicsit és kész. Az, hogy elkésnek, ezért nem lehet rábízni, ez egy baromi jó taktika a részéről. Anyu ráhagyja, hogy ő béna, és így nem kell vele foglalkoznia.
2021. okt. 12. 12:54
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon érdekelne, mit/hol dolgozik a férjed, ahol 16 órától éjfélig tart a munkaidő. Marha jó lehet
2021. okt. 12. 13:05
 6/19 anonim ***** válasza:
66%
Tipikus lusta pasi, aki egy fűszálat nem tesz keresztbe, és simán elnézi, hogy a másik megszakad mellette. Ebben a felállásban az én férjem simán felkelne reggel vinni a gyerekeket, aztán max pihenne még kicsit. de az a minimum, hogy otthon elrendezne mindent, csinálna kaját, hogy ne kelljen már a házimunkával szarakodnom, ha hazaértem, mikor neki van egy csomó ideje rá.
2021. okt. 12. 13:24
 7/19 anonim ***** válasza:
66%
Ha a férjed addig kitakarít, megfőz az is nagy segítség lenne. Ezt se csinálja meg?
2021. okt. 12. 13:41
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
Ilyen felállásban én is elvárnám a férjemtől, hogy heti 2-3 alkalommal keljen ő és vigye a gyerekeket aztán munka előtt tud még pihenni 2-3 órát. Azt is, hogy legalább 1-2x takarítson, főzzön, mosson. Valami gyors kaját csak meg tud csinálni. Kérdező állj a sarkadra, ne hagy magad, mert így a fejedre nő a férjed te meg megszakadsz. Hétvégén legalább segít?
2021. okt. 12. 13:43
 9/19 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk én nem szültem volna ilyennek gyereket. Mit csinál, amíg nem vagytok otthon?
2021. okt. 12. 13:54
 10/19 anonim ***** válasza:
58%
Ennek semmi értelme. Egyáltalán nem találkozik veletek. Tudja, hogy vannak gyerekek? Ez majdnem olyan, mintha elválnátok és gyerektartást fizetne. Mert neki csak annyi a családi élet, hogy pénzzel beszáll. Nem tudunk ötletet adni. Én biztos nem lennék ilyen kapcsolatban. Nekem férjre és apára van szükségem.
2021. okt. 12. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!