Mit tennétek ebben a helyzetben? Lennétek megint azok, akik mindig mindent helyrehoznak, mindig minden az ő vállukat nyomja, vagy hagynátok, hogy apuka is aktiválja magát?
Mindig mindent én csináltam a gyerek körül, mert a volt férjem semmire se volt hajlandó. Ettől függetlenül en voltam a rossz anya, ő meg a jó apa, csak mert elvitte ide-oda a gyereket néhányszor. A gyerek is hisztizett, sokkal jobban akart az apjával lenni, mert ő mindent megengedett neki, csakhogy ne kelljen vele vesződni.
Besokalltam, megbántva éreztem magam, hogy bármit teszek a gyerekét, feleannyira se szeret a gyerekem, így beleegyeztem abba, hogy az apjánál lakjon, én meg hétvégi szülő lettem. Ennek nyilván az lett az eredménye, hogy ugyanúgy nekem kellett mindent a gyerekkel csinálnom, csak beletömörült minden a hétvégébe, amikor nálam volt.
A gyerek júliustól lakik nála, ebben az évben 4 tantárgyból fog bukni (csak három tantárgyi bukásnál lehet pótvizsgázni).
Most annak kellene következnie, hogy magamhoz veszem a gyerekem, nyelek, mint egy sz.pós qrva, és amit az édesapja elb...ott, azt nekem kellene helyrehozni.
Az eszem ezt mondja, a szívem nem. Én már belefáradtam, hogy mindig mindent én hozok helyre, mindig mindenben én vagyok a rossz zsaru, a gyerek meg megint engem fog utálni, és majd apás hétvégén megy majd a pletykálkodás rólam, hogy a gyereket nem engedtem el a barátaival bicilizni, hanem leültettem tanulni. Már gyomorgörcsöm van ettől, hogy mindenhonnan azt kapom születése óta, hogy rossz anya vagyok, amikor tavaly júliusig mindent megtettem érte.
Hány éves a gyerek?
Amúgy én is hagynám az apjánál, pláne ha a gyerek is ezt akarja. Értem én hogy jót akarsz neki és embert akarsz belőle faragni, de ez nem egyedül a te feladatod, pláne hogy ekkora ellenállásba ütközöl. Szerintem van egy határa annak, hogy mennyire érdemes magad tönkretenni a gyerekedért.ha megbukik, akkor megbukik. Oldja meg a csodálatos apja.
Én hétvégén se ültetném le külön tanulni, csak az aktuális házit meg tanulást várnám el, nem pedig pótolni a hétköznapot.
Elmennék inkább a gyerekkel állatkertbe meg ilyesmi, hogy kiélvezzem a jófej szülő szerepét.
Majd az exed rendezi a többit.
Mennyi idős a gyerek?
Én is hagynám az apjával. Talán a bukás miatt mindkettő kicsit észbekap h mit kellene másképp csinálni.
Átengedett az apukájához lakni, de ugyanazt csinálod tovább csak 5 helyett heti 2x.
Próbáld ki, hogy a hétvégén inkább csináltok valami jó programot a gyerekkel, lazítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!