Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? Lennétek megint azok, akik mindig mindent helyrehoznak, mindig minden az ő vállukat nyomja, vagy hagynátok, hogy apuka is aktiválja magát?

Figyelt kérdés

Mindig mindent én csináltam a gyerek körül, mert a volt férjem semmire se volt hajlandó. Ettől függetlenül en voltam a rossz anya, ő meg a jó apa, csak mert elvitte ide-oda a gyereket néhányszor. A gyerek is hisztizett, sokkal jobban akart az apjával lenni, mert ő mindent megengedett neki, csakhogy ne kelljen vele vesződni.

Besokalltam, megbántva éreztem magam, hogy bármit teszek a gyerekét, feleannyira se szeret a gyerekem, így beleegyeztem abba, hogy az apjánál lakjon, én meg hétvégi szülő lettem. Ennek nyilván az lett az eredménye, hogy ugyanúgy nekem kellett mindent a gyerekkel csinálnom, csak beletömörült minden a hétvégébe, amikor nálam volt.

A gyerek júliustól lakik nála, ebben az évben 4 tantárgyból fog bukni (csak három tantárgyi bukásnál lehet pótvizsgázni).

Most annak kellene következnie, hogy magamhoz veszem a gyerekem, nyelek, mint egy sz.pós qrva, és amit az édesapja elb...ott, azt nekem kellene helyrehozni.

Az eszem ezt mondja, a szívem nem. Én már belefáradtam, hogy mindig mindent én hozok helyre, mindig mindenben én vagyok a rossz zsaru, a gyerek meg megint engem fog utálni, és majd apás hétvégén megy majd a pletykálkodás rólam, hogy a gyereket nem engedtem el a barátaival bicilizni, hanem leültettem tanulni. Már gyomorgörcsöm van ettől, hogy mindenhonnan azt kapom születése óta, hogy rossz anya vagyok, amikor tavaly júliusig mindent megtettem érte.

2021. jún. 10. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem fogja törni magát, mert tudják, hogy te megoldasz majd mindent.

Őszintén hagynám az apjánál és oldja meg ő, ez mostantól az ő feladata lesz.

Hidd el hogy nem biztos, hogy rossz az ha most megbukik a gyerek.

Talán ő is észbe kap. Az iskolában azért nem kis szégyenérzet lesz majd benne, mikor azokkal kell együtt lennie egy osztályban akik felett eddig járt, a barátai meg szépen haladnak tovább és elszakadnak tőle, netán még kap 1-2 ciki megjegyzést is tőlük.

Hagyd hogy maguktól jöjjenek rá.

Mondom ezt úgy hogy 28 éves lány vagyok és az általános iskolában nálam is ez ment végig.

Aztán egyszer anyám azt mondta csináljak amit akarok.... Hát meg lett az eredménye. Mire elballagott az osztályom én még 7.ben toporogtam.

Szükségem volt a bukásra, hogy rá jöjjek mi a helyes

2021. jún. 10. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:
96%

Engedd el ezt a rossz zsaru szerepet

Ne basztasd a sulival

Most hagyd hogy az apjával együtt mindketten rájöjjenek nem jó úton járnak

Vedd át a jó zsaru szerepet

Hétvégén kapcsolódjatok ki

Menjetek vásárolni, kajálni, programozni

Hidd el Pikpak fordulni fog a kocka

2021. jún. 10. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Apuka csinálta a problémát, egye meg, amit főzött!

Igen, rosszul hangzik, hogy bukik a gyerek, de már úgysincs mit tenni. Úgysem lehet behozni egy egész évnyi lébecolást 4 tantárgyból egy nyár alatt, neki is az lenne a legméltóbb büntetés, ha ráhagynád, aztán ha évet kell ismételni, az legyen az ő és a kedves apuka szégyene. Azt szoktam mondani, hogy aki hagyja, hogy a fejére sz@rjanak, annak a fejére fognak sz@rni. Apukával lakik, innentől kezdve neked annyi legyen a problémád, hogy hétvégén mit csinálsz a gyerekkel, hogy a hét többi napján mi van, az már nem a te reszortod.

2021. jún. 10. 18:07
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom mekkora ez a gyerek, de ha bukik az az ő hibája, nem az apjae. Neki kell tanulnia,nem apukának. Velem se ült le soha senki,mégsem buktam meg. A gyerekem is világ életében egyedül tanult, ő se bukott soha.
2021. jún. 10. 19:50
 15/16 Derjaderja ***** válasza:
88%
Előző, de nagyon jó lenne tudni, 11 vagy 16 éves...
2021. jún. 10. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
Hagynám az apánál. Nem értem, miért mindig a nőnek kell tartania a hátát, meg 15 felé szakadni egy vlás után, mikor KETTEN vállalták azt a kölyköt.
2021. jún. 12. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!