Férfiak! Lennétek kapcsolatba olyan nővel, akinek egy 2 éves gyereke van?
Nem. Mas gyereket nem nevelem. Max ha lenne 13-14 eves a gyerek, meg elmenne, de 2 eves gyerek anyjaval semmikepp nem jonnek ossze.
1. Gondolom az anyjaval marad, igy ugrananak a kozos programok.
2. Mindig mindent a gyerekhez kellene igazitani, aki raadasul meg csak nem is az enyem.
3. Nem akarom mas gyereket nevelni.
Az attól függ milyen kapcsolatot akarsz.
Csak nőként tudom leírni az én álláspontomat.
3 éves volt a lányom mikor az apjáva elváltunk.
28 évesen akadt udvarlóm bőven (azt nem tudom ki akart komoly kapcsolatot ki nem, csak sejtéseim vannak) viszont én legkevésbé sem vágytam rá.
Ami nekem kellett h udvaroljon, érezzük jól egymást, aztán menjen haza. Ne nekem kelljen rá mosni, főzni stb. Ne kelljen máshoz igazodnom. (tehát a gyerekem nem is ismerte)
Az elején ez működött is. De egy idő után ő már megakarta ismerni a lányomat, tehát komolyabban látta a jövőnket.
Ahoz képest h totálisan úgy állt hozzá mint itt sokan "nekem nem kell más gyereke, nem vesződöm vele"
Tehát én is azt mondom h ezt így nem lehet kijelenteni h NEM.
Az én álláspontom maradt, pedig szerettem őt, de a függetlenségemet és a mostani életemet mégjobban szeretem (egyenlőre)
Mi az, hogy milyen kapcsolatot akarsz? Talán élettársi kapcsolatot. Amibe nekem nem fér bele más gyereke.
És de, igenis ki lehet jelenteni, hogy nem, nem akarom a más gyerekét.
Már ott borul a dolog, hogy kapcsolat elején már nem lehetünk felszabadultak. Alig kezdődik el a kapcsolat, már szabályokhoz van kötve minden, nem tudunk felszabadultak lenni, nem tudunk kicsit élni.
Mert egy gyerek mellett nem lehet délig lustálkodni.
Mert egy gyerek mellett nem lehet csak úgy akármikor szexelni.
Mert egy gyerek mellett nem lehet csak úgy kettesben kiruccanni valahova.
Mert egy gyerekkel nem lehet elmenni rendesen nyaralni.
Nemhogy 2 éves gyerek anyjával nem kavarnék, de még 12 éves gyerek anyjával se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!