Férfiak! Lennétek kapcsolatba olyan nővel, akinek egy 2 éves gyereke van?
Nem vagy tisztában az osztja az észt fogalommal. Kérlek nézz utána.
#7 "tálán élettársit"
TÁLÁN
de lehegy h nem!
Lehet h csak szex kapcsolatot
Legalább is az elején.
Ez nem úgy működik h
"tetsző nekem, bútorozzunk össze"
Szerintem #10-esnél a pont (lehet, hogy az én fiam vagy?).
Hasonló a helyzet nálunk éppen.
Szerintem rossz helyen teszed fel a kérdést. Aki itt lóg az számadatok, paraméterek alapján keres párt, legyen nő vagy férfi, de a való életben ez nem így müködik.
Ha nekem van lehetőségem 2 férfi közül választani full azonos paraméterekkel, nyilván a gyermektelent választanám gyermektelenként, elváltként egyaránt, de ha a való életben találkoznánk, az mindjárt más, ott nem ez lenne a szempont, hanem a közös értékek és a kémia, aminek semmi köze ahhoz, jogy a pasinak van-e gyereke vagy sem, vagy hogy mennyi idős.
Bocs, de aki a gyerekvállalás, nevelés témát bújja férfiként ma este az nem hiszem hogy releváns ebben a témában ugyebár.
A 10-es kommenttel egyet ertek nagyon. Igen, en no vagyok, de nem erdekel attol meg irnk fogok ide. (Amikor az a kerdes, hogy nok/anyukak akkor is odaírhatnak időnként a kedves ferfiak)
Ezt nagyon szomoru egyebkent latni, hogy konkretan mindegyikotok azt irja, hogy nem jonne össze gyerekes nővel. De milyen erdekes, hogy ha egy egyedulallo apukáról van szo, vagy akar csak siman egy apukarol es setal a gyerekevel, a nők imádják.
En pont most kerultem ebbe a helyzetbe, 2 gyérékkel maradtam egyedul, mert megcsalt a ferjem. 4 honapos a kisebbik es 2 mult a nagyobb. Szeretnek majd egyszer elkezdeni ujra randizni, part keresni es tudom, hogy nehez lesz, de latva ezeket a valaszokat, nagyon elszomoradtam. Nyilvanvalo, hogy nem új apukát fogok keresni a gyerekeim melle, de remelem sikerül majd talalni valakit, aki nem olyan mint itt sokatok.
"Ezt nagyon szomoru egyebkent latni, hogy konkretan mindegyikotok azt irja, hogy nem jonne össze gyerekes nővel. De milyen erdekes, hogy ha egy egyedulallo apukáról van szo, vagy akar csak siman egy apukarol es setal a gyerekevel, a nők imádják."
De apukánál nincs ott napi 24-be a gyerek. A legtöbb apukával el lehet menni csak úgy valahova, van spontaneitás, stb. Nemcsak örök második vagy egy olyan gyerek miatt, aki mégcsak nem is a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!