Néha nem érzitek úgy minta csak egy robot lennétek?
Felkelsz, és beindulnak a szokásos napi teendők. Kakaó a gyereknek, kávé magadnak. Reggeli. Aztán mosás indítás. Összepakolás a gyerek után. Porszívózás, pakolás, főzés, hiszti, pakolás, teregetés, pakolás. Kint játszás. Pakolás, vacsi, fürdés, pakolás, alvás.
És ez szinte minden nap ugyan az. Ha a gyerek meg a te kedves is olyan akkor nagyobb takarítás, esetleg elmentek erre-arra.
Na arról meg nem is beszélve, mintha nem is önmagam lennék neha. Komolyan vannak olyan napok, mint mikor egy zombi vagyok. Míg a gyerek eljátszik magában. Esetleg szól a tv a hatterben és csak ülök és bambulok ki a fejemből. A háztartás egybentartása néha felrobbantja az agyam. Mikor a gyerek is elalszik este, akkor is inkább kikapcsolt aggyal ülök..
Jó ez nem minden napos. Olvasok is meg minden más.
Párom sokat dolgozik. Ha itthon van pl olyan gyorsan lepörög a nap. Eljarunk babaklubba is meg minden.
De néha kiborító ez a minden nap ugyan az dolog.
Nem. En elvezem.
Ma epp arrol panaszkodtam, hogy 11 honap es mehetek vissza dolgozni. Nalunk a tel unalmas, nyaron sok osszejovetel van nalunk. Holnap ugy nez ki, romantikazni is el tudunk jutni vegre 😂 Megyunk inni a haverokkal a varosba.
Ugyanezt érzem.
Vannak jobb és rosszabb időszak
De éreztem akkor is, amikor nem voltak gyerekek.
Ki jobban ki rosszabbul viseli a monotonitást. És persze a kialvatlan állapotot.
De szoktam érezni.az én Férjem os sokat dolgozik,reggeltől estig oda van.a gyerekkel napi max 2 órát találkozik reggel.néha azon gondolkozom jo lenne egy egesz napot egyedul tölteni de akkor meg hiányozna a gyerek :D.majd ha jön a munka akkor más lesz ;)
Bár én is élvezem meg a gyerek is hogy itt a jo idő,délelőtt és délután is rendszeresen megyünk játszótérre(van h oda sincs kedvem :D).
Ha kiszámítható volna, hogy mi jön holnap akkor én örülnék neki.Nálunk minden nap diliház reggeltől estig, nekem ettől vagy csömöröm, de komolyan.
Cseréjünk:) legalább pár napra légyszi:)
Amig otthon voltam a gyerekkel, addig nekem is ennyirol szolt az elet. Azt hittem nehéz.
De! Mikor visszamentem dolgozni, visszasirtam azt az idoszakot, amikor reggel meg tudtam inni normalisan a kavem, volt idom a gyerekhez, vagy pakolni, volt agyam a hiszti kezelesehez, stb.
Most mindezt munka utan zombi aggyal, plussz bevasarlas, fozes gyerek elhozas ovibol, de párhuzamosan vele is foglalkozzak azert....na ez huzosabb.
Most csak a hetvege a "robotos" nap, de ez a pihenos, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!