Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Néha nem érzitek úgy minta...

Néha nem érzitek úgy minta csak egy robot lennétek?

Figyelt kérdés

Felkelsz, és beindulnak a szokásos napi teendők. Kakaó a gyereknek, kávé magadnak. Reggeli. Aztán mosás indítás. Összepakolás a gyerek után. Porszívózás, pakolás, főzés, hiszti, pakolás, teregetés, pakolás. Kint játszás. Pakolás, vacsi, fürdés, pakolás, alvás.

És ez szinte minden nap ugyan az. Ha a gyerek meg a te kedves is olyan akkor nagyobb takarítás, esetleg elmentek erre-arra.

Na arról meg nem is beszélve, mintha nem is önmagam lennék neha. Komolyan vannak olyan napok, mint mikor egy zombi vagyok. Míg a gyerek eljátszik magában. Esetleg szól a tv a hatterben és csak ülök és bambulok ki a fejemből. A háztartás egybentartása néha felrobbantja az agyam. Mikor a gyerek is elalszik este, akkor is inkább kikapcsolt aggyal ülök..

Jó ez nem minden napos. Olvasok is meg minden más.

Párom sokat dolgozik. Ha itthon van pl olyan gyorsan lepörög a nap. Eljarunk babaklubba is meg minden.

De néha kiborító ez a minden nap ugyan az dolog.

2018. jún. 1. 15:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tényleg ez a kockázata ennek a robotéletnek, hogy beszűkít mert elveszi az időt és energiát, pláne ha dolgozik is az ember. Külön be kell táblázni a kikapcsolodást.

Én már barátokkal is joformán online tartok kapcsolatot mert nincs erőm többhöz, de a natur robotolás igy még erősebben kihat.

Ismerőséknél anyuka dolgozik is, 3. babát is várja, mindig üde, fitt, én ugy látom ez csak ugy sikerül neki hogy a férje teljesen vállalja a részét. Birkatürelemmel van az ovisok felé, hozza viszi őket, a legaprobb dolgokra is odafigyel pl helyes öltözködes (ne felemás zokni legyen), fogmosás, stb, gyerekbetegségek esetén a rugalmas munkaideje miatt meg tudják osztani a felügyeletet, stb éscsaládi partikra is járnak, teljes emberi életet tud élni az anyuka ami látszik is rajta, alapvetően teljesen kiegyensulyozott és laza.

Szerintem, de ez csak egy vélemény, az apán mulik sajnos ez, hogy egy anya nő/ember is tud e lenni, vagy felemészti a robotolás

2018. jún. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!