Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az olyan pedagógu...

Mit gondolsz az olyan pedagógusról, aki nem olttatja be magát koronavírus ellen?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 13:57
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
98%

#39! Köszi, nem kell, egyáltalán nem érdekel a diplomád, meg az se, hogy beszéltek a hátunk mögött. Pont elég, amikor itt olvasom a primitív szövegeteket arról, hogy dögöljenek meg az oltatlanok.🤮Hányinger, amit előadtok. Az ilyeneket nem szabadna betegek közé engedni.

Amúgy igen, sokan kommentelnek, de 3 pipás, azon belül 59%-os már nincs olyan sok, és a te b.nkó stílusodat egyáltalán nem nehéz közülük felismerni.

Akkor lenne igazán kevés munkátok, ha az oltási mellékhatások miatt senkinek nem kellene orvoshoz fordulnia. Érdekes, nekem az összes ismerősöm megjárta utána az ügyelet, és kivétel nélkül népes társaságuk volt ott. Én jól vagyok oltatlanként, évek óta orvos se látott.

2021. okt. 11. 16:54
 42/44 anonim ***** válasza:
96%

41-es Nagyon igazad van!Én is megkaptam már az eü-söktől a magamét

Vittem nega pcr tesztet és még megkérdezték miért nem vagyok beoltva

Kifizetem b+ inkább a 20 000 Ft-ot de nem kérek belőle köszönöm

Másik dolog pedig az hogy magánügy hogy be van e valaki oltva avagy nincs mert ugyanolyan ember mint a többi

Az ilyenek miatt van ennyi probléma akik okoskodnak és bíráskodnak mások felett

2021. okt. 11. 17:05
 43/44 anonim ***** válasza:
96%

#42! Én egyáltalán nem csodálkozom a magyar halálozási számokon. Gondolom, ezek senkit nem látnak el, mert a tüdőrákos minek dohányzott, a túlsúlyosnak nem kell ellátni az abból kialakult betegségeit, mert minek hízott el, a balesetes minek ült motorra/kocsiba stb. Mindenre rá lehet húzni, hogy magának köszönheti. Pont az a legkisebb "bűn", hogy valaki nem vesz részt önkéntesen egy oltáskísérletben. Csak azt nem értem, hogy az ilyen minek megy egészségügybe dolgozni?🤷 Gondolom, semmi máshoz se ért, különben nem azt csinálná, amit ennyire utál.

2021. okt. 11. 19:42
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

43-as Igazad van.Biztos máshoz nem ért és ezért marad az eü-ben de attól még nem kell bunkónak lenni.Mi arról nem tehetünk hogy neki kevés a fizetése vagy kötelező az oltás.Azt is a fejemhez vágták hogy nekik bezzeg kötelező volt.Mi közöm ehhez énnekem kérdezem én??

Ilyen alapon akkor aki oltott és károsodást szenved akkor ő se kérjen orvosi segítséget mert minek oltatta be magát?

Így lehet gondolkodni csak nem visz sehová sem hanem mindenki be lesz írva covid halottnak és minden folytatódik,ennyi.

Én sem csodálkozom a halálozási számokon de érdekes ha vadászati van vagy egyéb más érdek dolog akkor lecsökken rögtön a halottak száma,aha.

Stadionban sem fertőz a nagy covid de máshol nagyon,értem.Abszolút logikus

2021. okt. 12. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!