Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az olyan pedagógu...

Mit gondolsz az olyan pedagógusról, aki nem olttatja be magát koronavírus ellen?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 13:57
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
69%
A gyerkőc sulijában eddig csak amiatt volt osztálykarantén, mert a tanár beteg lett. A héten volt a 7.ilyen. Persze nem kis iskola 3 osztály van minden évfolyamon.
2021. okt. 10. 16:42
 32/44 anonim ***** válasza:
11%
#20 (és #7 is) vagyok: engem nem érdekel, egyetértek, hogy ez rám minimális hatással van csak, de ne magyarázza ezzel a logikával a saját döntését, mert ez rossz fajta gondolkodás. Ha az oltás után a betegség 10ből 8 esetben max enyhébb tüneteket produkál, akkor ne mondjuk már, hogy felesleges oltatni, mert így is elkapja az ember. Hát igen, mint a kicsiknél a ROTA oltás, az ellen is ágálnak sokan, aztán az én lányom, akit beoltattam, két nap alatt túl van minden hányós-hasmenős víruson, a barátnőm lánya meg két hétig infúzión volt a kórházban, miután nem oltatott (orvosi javaslatra! Mondván, hogy így is-úgy is elkapja. Hát igen, csak kérdés, milyen súlyos lesz a betegség). Csak erre akartam rávilágítani. Az oltás természetesen nem csodaszer, de statisztikailag jobban járnak azok, akik beoltatják magukat. Mindenki egyéni döntése, hogy ehhez hogy áll hozzá, él-e a lehetőségekkel, csak ne terjesszen baromságokat hozzá. Nem kell indokolnia. Nem akar oltatni, pont. Nem kell hozzá okoskodni, hogy miért nem. Ő így érzi helyesnek és kész. Ezzel nem fog tudni senki se vitatkozni.
2021. okt. 10. 16:42
 33/44 anonim ***** válasza:
95%

#32 az enyémek nem kapták meg a Rota oltást és a rotát sem.

Látod, nem minden az oltás. 😉

2021. okt. 10. 17:32
 34/44 anonim ***** válasza:
85%

Mikor szerintük 10 000 emberből 1 lesz oltás károsult az elenyésző de ha a covid miatt van ilyen arány az tragédia XD

Emberégből szépen levizsgáztatok

2021. okt. 10. 18:09
 35/44 anonim ***** válasza:
66%

20-as Az iskola példa😊

De nem a nagy észre pfff

Ilyen buta hasonlatot úristen

Képzeldd el bizonyos baleseteknél jobb ha nincs bekapcsolva az öv,na?

El vagytok ti tévedve

2021. okt. 10. 18:12
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

35!

Ismerősömnek 2 súlyos autóbalesete volt.

Egyszer az volt a szerencséje, hogy be volt kötve, 1x meg az, hogy nem, mert az ő oldala felől mentek neki az oszlopnak.

Azt mondta a rendőr, ha be lett volna kötve, meghal!

A kérdésről az a véleményem, hogy nem tudok elképzelni olyan szituációt pedagógusként, hogy BÁRKINEK IS beszámoljak arról, be vagyok-e oltva. Főleg szülőnek!

Ez magánügy. Teljes mértékben.

Ugyan úgy, ahogy nem beszélem meg senkivel, kire szavazok, az oltás felvételét is magánügynek tartom.

Nem beszélek senkit le, de rá sem.

Mindenki a saját életéért felelős.

2021. okt. 10. 21:47
 37/44 anonim ***** válasza:
86%

#12 úgy eüs, mint én körhinta. Az összes covidos kérdésnél okoskodik, de sajnos gusztustalan módon. Amúgy meg mindenhol más szakembernek képzeli magát. Itt pl.egyszerre dolgozik gyerek-és felnőttkórházban,covidosztályon és post covidon. Nyilván egy osztályon fekszenek az akut covidosok a lélegeztetőn, meg az 1 év alatti "post covidosok."🙄

#12! Szuper, hogy te mindenhol ott vagy és még gyakorizni is tudsz napi 8-10 órát 2 életmentés között. De mostmár vagy kamuzz kevesebbet, vagy jegyezd meg, hogy mikor mit hazudtál.

2021. okt. 10. 23:32
 38/44 anonim ***** válasza:
96%
Fertőz oltottan is, szóval teljesen mindegy.
2021. okt. 11. 15:52
 39/44 anonim ***** válasza:
14%

37es, nem tudom feltűnt-e de más is kommentelhet, nem 1-2 ember dolgozik kórházban és a nagy részüknek tele van a hócsukája az oltatlanokkal, akiknek erős az immunrendszerük, de ha fulladnak már rögtön rohannak a kórházba, ezzel rengeteg munkát adva a dolgozóknak. Amúgy meg szeretnéd ha befotóznám a diplomám? Megnyugodna a kicsi lelked? Hallonotok kéne hogy beszélnek rólatok a kórházakban, meglepődnétek. Itt az oldalon is legalább 4 orvost és 8-10 egészségügyi dolgozót ismerek, akiknek a 90%-a osztja az álláspontom.

És igen, vallom hogy aki nem oltat az akkor se menjen kórházba ha fuldoklik a Covidtól. Nincs joga hozzá. Megelőzhette volna, nem akarta, akkor gyógyulgasson otthon, ne terhelje le az egészségügyi dolgozókat feleslegesen.

2021. okt. 11. 16:39
 40/44 anonim ***** válasza:
96%

Akkor az oltott se kérjen segítséget mert nincs hozzá joga XD

Megkapta a csoda szérumot elégedjen be vele

Ha sz@rul van a löttytől akkor se kell kórházba szaladni hanem ki kell bírni

Mennyien írnak ide hogy milyen fosul vannak a szérum után,érdekes

Ha nincs joga az oltatlannak segítséget kérni akkor TB-re sem szabad kötelezni vagy nem?

Fizesse maga után az oltatlan is meg az oltás károsult ha ennyi esze volt

Tudod,oldd meg magad

2021. okt. 11. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!