Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az olyan pedagógu...

Mit gondolsz az olyan pedagógusról, aki nem olttatja be magát koronavírus ellen?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 13:57
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi tudatlan szülőt 🤦🏻‍♀️ remélem megbánjátok, hogy ennyire felelőtlenül gondolkodok.
2021. okt. 10. 15:24
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha az oltott személy ugyanúgy elkaphatja és tovább adhatja, akkor miben veszélyeztet másokat az a személy, aki nincs beoltva? Értem én, hogy enyhébb lefolyást ígérnek, de ez az adott személyre vonatkozik. Oltottként is ugyanúgy elkaphatod és tovább adhatod, így egy oltatlan személy nem fogja jobban veszélyeztetni a gyerekeket.
2021. okt. 10. 15:36
 23/44 anonim ***** válasza:
92%

20.

Igen, z egyik gond, hogy oltottként is fertőzhet valaki. A másik, mentős mesélte, hogy oltottakat is visznek entővel kórházba, nem is keveset, úgyhogy ennyit a 3 napos kőhécselésről.

2021. okt. 10. 16:01
 24/44 anonim ***** válasza:
82%

És az oltás utáni mellékhatásokról is írnál egy kicsit.

Több az esélye, hogy az oltástól lesznek gondjaid, mint a Covidtól.

2021. okt. 10. 16:02
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Források hogy gyerekek halnak meg a rettegett covidtól??Még nem láttam egyet sem hanem csak a támadást
2021. okt. 10. 16:14
 26/44 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon ritka eset és 1 db ilyet olvastam hogy ennyire támadja a nagy covid a szerveket

Ezen sírtok de a rengeteg oltás károsult le van xarva meg is halhat ugye??

Sajnálom a kislányt nyilván

2021. okt. 10. 16:17
 27/44 anonim ***** válasza:
74%

Nem halt meg a kislány Hálisten

Nem kell akkor károgni

Oltasd magad és a gyerekedet is te tudod

Sok szerencsét!

Nem viccből hanem komolyan mondom

2021. okt. 10. 16:19
 28/44 anonim ***** válasza:
85%

Ha kötelező lesz a lötty akkor sok tanár elhagyja a pályát mint ahogy az egészségügyi dolgozók közül is sokan

Következménye ez lesz

Az oktatás színvonala így sem túl magas na de azután meg lehet nézni

Magántanuló lesz inkább sok gyerek már ha van rá pénz amit kétlek mert az ország nagy része hitelt hitel hátán fizet illetve örülnek ha hó végén minden meg van ami szükséges a váratlan kiadásokról nem is szólva ami lehet egy betegség amire gyógyszer kell vagy bármi

Mostmár a vesszőparipa a szegény kislány esete lesz?

Bezzeg ha a löttytől van vki sz@r állapotban lepukkanva az nem a vesszőparipátok?🤔

Az nem létezik a burokban amiben éltek

Sajnállak titeket

2021. okt. 10. 16:25
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
20as, 19 vagyok. Nyilván tudom. Azért kérdeztem, miért is lázadsz fel, ha valaki nincs beoltva? Egyéni felelőssége mindenkinek, saját magáért! Én be vagyok oltva. És nem érdekel ki oltat, és ki nem, hiszen én saját magamért már megtettem. Senkit sem kell kényszeríteni, mindenki döntse el saját maga, és hagyják élni végre az embereket!
2021. okt. 10. 16:31
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

20! De hogy a példádnál maradjak, engem miért izgatja az, hogy a másik beköti magát az autóban, vagy sem, ha én be vagyok?

Karambolozhatunk, én is meghalhatok, de hogy vele mi lesz, nem izgat.

2021. okt. 10. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!