Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az olyan pedagógu...

Mit gondolsz az olyan pedagógusról, aki nem olttatja be magát koronavírus ellen?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 13:57
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
92%
Akkor majd bemégy te tanítani ha ennyire okos vagy
2021. okt. 10. 14:46
 12/44 anonim ***** válasza:
7%

11es bocsi én jelenleg az életetek próbálom megmenteni a kórházban nem érek rá tanítani.

Itt nálunk rengeteg a covidos, gyerekek is vannak osztályon az én gyerekem ne veszélyeztesse egy felelőtlen tanár.

2021. okt. 10. 14:48
 13/44 anonim ***** válasza:
83%

12🤦‍♀️🤦‍♀️🐑🐑

No comment

Menjél be tanítani akkor te mint mondtam ennyi és meg van oldva a veszélyeztetés kérdése.Senkit sincs jogod kötelezni hogy kísérletezzenek rajta és semmi közöd hozzá ki mit csinál,világos?

Vedd ki akkor az iskolából a gyereked és zárdd be a lakásba nehogy aztán levegőt kapjon!Ja és 3 maszkot húzz rá szegényre!👀👀

2021. okt. 10. 14:53
 14/44 anonim ***** válasza:
86%
12-es, akkor kérlek a munkádra koncentrálj és ne gyakorizz. Ez felelőtlenség.
2021. okt. 10. 14:56
 15/44 anonim ***** válasza:
77%

A gyerekeken átmegy a nagy covid ha nem tudnád.Úristen kik vannak szavazó polgári korban🤷‍♀️

Szkafandert húzzatok fel és riogasd is a gyereket hogy tuti lelki beteg hipochonder legyen.Ehhez a buta hozzáálláshoz csak gratulálni lehet.

Steril boxot se feljetsétek el mert ha bármi bacival találkozik akkor kész vége.Régen a homokot ettük a homokozóban meg ilyenek és akkor is voltak időszakos megbetegedések csak nem volt ekkora hiszti körülötte

2021. okt. 10. 14:56
 16/44 anonim ***** válasza:
16%

15ös igen átmegy? Oké akkor annak a 12 évesnek az anyjának is ezt mond aki most lélegeztetőn van.. meg annak a 3 1 év alattinak akik post covid ambulancián mert nem hajlandóak enni a covid maradványtüneteként.

Nekem nem gond, nem kell oltakoznotok csak akkor kórházba se gyertek ha fulladoztok oké? Majd otthon legyőzi az erős immunrendszeretek.

2021. okt. 10. 15:00
 17/44 anonim ***** válasza:
12%

Nem olvastam a válaszokat még.

Hiába a pedagógus döntése, hamarabb megkapja a vírust és átadja az én 12 éven aluli gyermekemnek. Tehát nem örülnék neki, ha a pedagógusa nem lenne beoltva. Szerencsére a mi iskolánkba minden tanár be van oltva saját ésszerű döntésük alapján.

Aki azt írta, hogy nem bírka tanítja a gyerekét, az meg szégyelje magát, nagyon ostoba embernek tartom.

2021. okt. 10. 15:04
 18/44 anonim ***** válasza:
18%
és az a 12 éves kislány mit mondjon, aki megkapta a covidot és szíváltültetést kellett végrehajtani rajta. Most történt. Tehát mennyire megy át a gyerekeken a covid? Olyan tanulatlan, buta szülők írnak ide és az kórházi dolgozót szídjátok, hát képzelem milyen szülők lehettek a valóságban, és milyen példát mutattok a gyerekeiteknek.
2021. okt. 10. 15:07
 19/44 anonim ***** válasza:
91%

16!

És akkor minek az oltás, ha utána ugyanúgy elkapja az ember?

2021. okt. 10. 15:08
 20/44 anonim ***** válasza:
17%
#19 elkaphatja, igen, de nem mindegy, hogy 3 napig köhécsel, vagy lélegeztetőgépre kerül, mint amikor nincs beoltva... Istenem, ennyi erővel minek kösd be magad a kocsiban, ha így is karambolozhatsz?
2021. okt. 10. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!