Mit gondolsz az olyan pedagógusról, aki nem olttatja be magát koronavírus ellen?
11es bocsi én jelenleg az életetek próbálom megmenteni a kórházban nem érek rá tanítani.
Itt nálunk rengeteg a covidos, gyerekek is vannak osztályon az én gyerekem ne veszélyeztesse egy felelőtlen tanár.
12🤦♀️🤦♀️🐑🐑
No comment
Menjél be tanítani akkor te mint mondtam ennyi és meg van oldva a veszélyeztetés kérdése.Senkit sincs jogod kötelezni hogy kísérletezzenek rajta és semmi közöd hozzá ki mit csinál,világos?
Vedd ki akkor az iskolából a gyereked és zárdd be a lakásba nehogy aztán levegőt kapjon!Ja és 3 maszkot húzz rá szegényre!👀👀
A gyerekeken átmegy a nagy covid ha nem tudnád.Úristen kik vannak szavazó polgári korban🤷♀️
Szkafandert húzzatok fel és riogasd is a gyereket hogy tuti lelki beteg hipochonder legyen.Ehhez a buta hozzáálláshoz csak gratulálni lehet.
Steril boxot se feljetsétek el mert ha bármi bacival találkozik akkor kész vége.Régen a homokot ettük a homokozóban meg ilyenek és akkor is voltak időszakos megbetegedések csak nem volt ekkora hiszti körülötte
15ös igen átmegy? Oké akkor annak a 12 évesnek az anyjának is ezt mond aki most lélegeztetőn van.. meg annak a 3 1 év alattinak akik post covid ambulancián mert nem hajlandóak enni a covid maradványtüneteként.
Nekem nem gond, nem kell oltakoznotok csak akkor kórházba se gyertek ha fulladoztok oké? Majd otthon legyőzi az erős immunrendszeretek.
Nem olvastam a válaszokat még.
Hiába a pedagógus döntése, hamarabb megkapja a vírust és átadja az én 12 éven aluli gyermekemnek. Tehát nem örülnék neki, ha a pedagógusa nem lenne beoltva. Szerencsére a mi iskolánkba minden tanár be van oltva saját ésszerű döntésük alapján.
Aki azt írta, hogy nem bírka tanítja a gyerekét, az meg szégyelje magát, nagyon ostoba embernek tartom.
16!
És akkor minek az oltás, ha utána ugyanúgy elkapja az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!