Mit gondolsz az olyan pedagógusról, aki nem olttatja be magát koronavírus ellen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 13:57
A kérdező szavazást indított:
Ő dolga, amíg nem az én gyerekemet tanítja.
A dohányzástól sem kap mindenki tüdőrákot, a vírus is elkerülhet embereket.
Társadalmi kötelessége lenne ezzel is példát mutatni a diákjainak.
Ne veszélyeztesse mások egészségét, ha a sajátja hidegen hagyja.
Én sem olttatom be magam, hogy aztán nagyobb bajt kapjak, mint a vírus.
Nem kell annyira félni a betegségtől, mert ami nem öl meg, az erősít.
Felelős gyerekekért, akikkel foglalkozik, ezért el kéne bocsájtani.
Aki beolttatja magát is ugyanúgy megkaphatja ezt a vírust.
Az ilyen tanárok miatt lesznek majd osztálykaranténok.
Unom, hogy majdnem két éve ez mindennapos ez a téma.
99 szavazat
2/44 anonim válasza:
Azt, hogy biztosan észszerű oka van rá, ami rám nem tartozik, és hogy pont emiatt biztosan fokozottan betart minden óvintézkedést.
3/44 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy nem egy birka tanítja.
4/44 anonim válasza:
Magánügye ennyi!Nem kell ezen lovagolni állandóan ez a véleményem
5/44 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy a többség így látja.
2021. okt. 10. 14:17
6/44 anonim válasza:
A pedagógus nem közjószág, ahogy az ápolók sem, annak ellenére, hogy úgy bánnak velük. Nem fair mást elvárni tőlük, mint bárki mástól - inkább képmutatás.
7/44 anonim válasza:
Ő dolga. Én be vagyok oltva, a gyereket amint eléggé leviszik a korhatárt, beoltatom, innentől kezdve szerintem már megteszünk minden fontosabb lépést, ami a mi személyes védelmünket illeti, a tanár meg a maga meggyőződései szerint döntsön, ahogy jónak látja. Nem foglalkoztat. Influenza ellen sem oltatja magát mindenki minden évben, szintén személyes meggyőződések alapján, amit viszont nem is kérünk számon senkin.
8/44 anonim válasza:
Az ő döntése, az ő élete.
Ahogyan az sem érdekel h volt e bárányhimlős.
Miért kellene nekem vadidegenként azzal foglalkoznom h ő oltatta e magát vagy sem.
Az ő dolga.
9/44 anonim válasza:
Én be vagyok oltva de egyébként mindenkinek a magánügye, hogy felveszi-e az oltást. Az, hogy egy tanár be van oltva az majd hogy nem tök mindegy, nem terjeszti jobban vagy kevésbé a vírust mint osztályonként 25-30 gyerek, ha meg megbetegszik, akkor az az ő baja.
10/44 anonim válasza:
Kötelezővé tenném mint az egészségügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!