Normális dolog az, hogy úgy gondolom, hogy többet nem akarok terhes lenni?
Szia. Szerintem ezzel nagyon sokan így vagyunk, de majd ahogy az idő telik szépülnek az emlékek. Gondolom nem most rögtön akartok másik gyereket?
Üdv, 4,5 hónapos kislány anyukája
Ez természetes,de hidd el ahogy telnek a hetek,egyre kevésbé fogod ezt érezni,majd halványul az emlék.Tudni fogod,mi hogyan történt,de majd látod a babád,gyermeked növögetni,és rájössz hogy milyen jó lenne még egy csöppség.Szinte biztos vagyok benne,hogy elmúlik.
Engem is császároztak,vajúdtam is,de nem tudtam megszülni,majd amikor hazamentünk nagyon féltem annyira hogy úgy éreztem,lehet nem is kellett volna szülnöm,mert nem vagyok rá felkészülve.Nagyon rettegtem minden nap,mi lesz ha....és ilyen csupa ha -vaé kezdődő mondatokat gyártottam.És megfogadtam ,mégegy baba nem lesz.,Most 5 hó távlatából nevetek az egészen,imádom a picim,és már nagyon várom hogy jöhessen a következő,:-)))
Hát persze!Föképp azért gondolod igy,mert megszenvedtél.De majd ez lassan halványul és akkor majd akarsz kistesót is.De hát császár után ugyis kell várni 1-2 évet.Addigra elfelejted a rossz élményeket......
Miért lett császár?Mi volt a baj?
Szia!
Én ugyanígy érzek :( 5 hós a kisfiam.
Már a terhesség is nehéz volt (persze így is gyönyörű ) , magas vérnyomás, terhességi cukorbetegség stb. A szülés pedig szörnyű volt. Hetekig éjszakáztam 10 perces jóslókkal, majd egész napos vajúdás (edát nem kaphattam ) derékfájással, aztán végül császár...
Nem tudom elképzelni, hogy mégegyszer belevágjak, pedig kellene egy tesó...
Én abban bízom, hogy idővel homályosodnak az emlékek, engem legalábbis mindenki ezzel bíztat.
Szia, nekem még be sem gyógyult a sebem a hasamon, de az tuti, hogy én is rettegéssel emlékszem vissza a történtekre, pláne, hogy az altatás első fázisára emlékszem...a fájdalomra a babasírásra!
Sokszor álmodom még ezzel az érzéssel, és még mindig félelemmel tölt el ha csak a szülésre, meg az utánna lévő napokra gondolok, nekem rengeteg tejem volt, vizesruházni kellett a mellemet, véresre szopizta a baba....volt gond
MEGÉRTELEK!
nekem sem lesz több...per pill ezt gondolom!
Akkor én vagyok az ellenpélda. Kicsit meg is lepődtem, hogy sokan így éreztek, még ha el is fogadom, és megértem.
Nekem épp hogy kibújt a lányom, már tudtam, hogy akarok még legalább kettőt..)Azóta is sokat jár az agyam a szülésen, élveztem, élmény volt, és várom a következőt:-)
Fél éves a lányom, de már 2 hónapja utat engedtünk a következőnek:-)
Jó hogy vannak ilyen ellenpéldák, erőt ad az embernek :D
Könnyű szülésed volt ? (már amennyire egy szülés könnyű lehet )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!