Velem van valami baj vagy ti is éreztetek hasonlót? Tesó kérdés
Ugyan ez.
A fiam 2 és fél éves, a lányom 2 hetes.
A kórházban csak az járt a fejembe, nem is akarom a lányom annyira mint gondoltam, nekem a fiam a mindenem. Pedig nagyon vártuk.
Azóta is folyamat büntudat, hogy nem foglalkozok annyit vele mint eddig.
Nekem csak egy gyerekem van, de anyum elmondása szerint tesóm születésekor apa akadt ki teljesen, hogy ő most hogy szeressen két gyereket. (Nagyon szeret minket, már felnőttek vagyunk.)
Úgyhogy szerintem normális. Majd belejössz. :-)
Én ugyanezt éreztem, és mindamellett, hogy az én elsőszülöttem is imádta a tesóját első másodperctől fogva, érezhető volt, hogy a helyzet őt is megviseli az első évben, pl. elkezdett segítséget kérni olyan dolgokban, mi korábban már gyakorlottan ment, kérte, hogy kézben vigyem, amikor elkezdtük a kicsit hozzátáplálni, őt is kanállal kellett etetni :)
De elmúlik... most 2 és 4 évesek, és a legnagyobb haverok, és vitathatatlanul jobb neki így, mintha nem lenne tesója :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!