Ki mi miatt döntött úgy, hogy nem vállal több gyereket?
Szeretek élni. Jönni, menni, kirándulni, koncertekre járni, táncolni.
Nem tudom magam elképzelni otthon Punnyadós anyukaként.
Én már most várom, hogy nagyobb legyen a kisfiam és tudjunk vele is menni mindenfelé kirándulni, nyaralni, meg persze nélküli is szórakozni.
Természetesen azt nem bánom, hogy most nem megyek, hisz nem is akarok, nem ennek van most itt az ideje hiszen csak 2 hónapos a kisfiam, de ismerem magam és tudom, hogy én nem tudok megülni a s.eggemen, na meg persze azt a gyereket fel is kell nevelni.
A mai világban örülök ha 100%ban mindent megtudunk adni a kisfiunknak.
Emellett terhesség alatt vérnyomás problémáim is voltak amivel kórházba kerültem, 6 hónapig csak feküdni tudtam mert állandóan szédültem, szörnyű volt a terhesség.... Nem szeretném ezt még egyszer atélni.
A vége sajnos csaszarmetszes lett ami szintén nem volt kellemes.. De azt kibirnám még 3xor is mint magát a terhességet.
Ezek a legfőbb okai annak, hogy nem szülök mégegyszer :)
28/N
Kettőt szerettem volna, a párom is egyetértett. Problémamentes terhesség és egy nem tervezett, de "könnyű" császár után azt mondtam, hogy bármikor jöhetne is a következő. Aztán nőgyógyászati gondom lett, ami miatt tolódtak a tervek, majd visszamentem dolgozni és közben hullámvölgybe is került a kapcsolatunk.
Rendbe tettük a dolgainkat, de az elsőszülöttünk már kisiskolás, én 36 vagyok, szóval nem igazán kezdeném újra a babázást, ráadásul sokat voltam egyedül a gyerekkel, nem szeretném ismét átélni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!