Akinek önszántából csak egy gyereke lett miért döntött így, megbánta később?
Mi sokáig csak egy gyereket akartunk.
De amikor már nagyobb lett egyre rosszabb volt. Folyamatosan unatkozott.
Látszott rajta, hogy egyedül érzi magát.
Mi dolgoztunk egész nap ő pedig a nagyinál volt persze nyáron.
Nagyon rossz érzés volt.
Anyagilag mindig jól álltunk tehát nem az volt a probléma, hogy egy gyerek mellett döntöttünk.
Viszont tavaly,amikor elvitték a rokonok a strandra vagy ottaludni, rájöttünk, hogy elrontottuk és mégid kellett volna egy.
Most 30 hetes terhes vagyok. A lányom 8 éves. Nagy lesz a korkülönbség de úgy gondolom, hogy ennek ellenére minden oké lesz.
Várja már, hogy megszülessen a tesó, mert unatkozik mindig azt mondja. 😊
Azért döntöttem így, mert -énk tudom elképzelni, hogy ker gyereket ugyanúgy tudnék szeretni.
Nem, nem bántam meg, már nem is fogom, 17 éves a gyerekem
1!
Mert egy csecsemő mellett nem fog unatkozni?????
2-es vagyok.
Azért akartunk csak egy gyereket,mert tényleg nagyon sokat kellett vele éjszakázni. Rengeteget sírt. Mire kiderült, hogy le van tapadva az az izomzata.
Mire helyrerakta a dévényes majdnem ovis volt. Én elmentem dolgozni, hogy tudjudnk saját házat venni. Ehez pont kellett még 3 év.Persze nem egy hónap alatt jött össze a baba hanem két év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!