Van valaki aki önszántából döntött úgy hogy nem dolgozik, vagy megszünt a munka és nem keresett egy kicsit kiszállt a mókus kerekbol, vagy tovább otthon maradt gyerekvállalás után tehát 3 éves kor utan?
Kényszerűségből a második gyermek szülése után. 4 éves lett, mire találtam munkát. A napjaimat úgy töltöttem, mint előtte, mert a gyerek is 4 évesen kezdte az ovit.
Mit csináltam? Mentünk a dédihez, takarítottunk, mostunk nála, beszélgettünk.
Mi külföldön élünk, a gyerekkek születése elött irodában dolgoztam 8 órát.
Itt az ovik csak 14:30ig vannak, ahol tovább ott is csak kevés gyerek marad délutánig.
2 gyerekünk van, és a második után nem akartam vissza menni irodába. ìgy a hobbimat kezdtem el csinálni otthon, ebböl van zsebpénzem, és egyre jobban megy.
Sokszo az a rossz, hogy nincsen idöm takarítani, mert délután a gyerekeket táncra, magyarra, éneleklni stb... kell vinni.
Ne haragudj, de azért megkérdezhetem, hogy hány gyerek?
Én úgy értelmezem, "csak" egy. Egy kicsi ez a kérdés arról szól, hogy valaki nem akar dolgozni. Ha eltartják működhet. De kövezzetek bár meg, ez inkább lustaság és kevéssé szól a gyerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!