Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek önszántából csak egy...

Akinek önszántából csak egy gyereke lett miért döntött így, megbánta később?

Figyelt kérdés

2020. júl. 13. 09:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
Mindig is úgy éreztem hogy én arra vagyok alkalmas hogy egy gyereknek adjak meg mindent (érzelmileg, anyagilag, szellemileg). A mai bizonytalan gazdasági helyzetben sem változott meg a véleményem, egy gyerekem van, őt akkor is fel fogom tudni nevelni a mostani életszínvonalán ha valami miatt ketten maradnánk. Neki szeretnék mindent megadni, saját lakást mire egyetemre megy, egy lakás árát össze tudjuk spórolni, de kettő már nem menne.
2020. júl. 13. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
egy van, sokszor gondolkodom rajta, hogy kéne tesó. és ez a baj. nem még egy gyereket akarok, hanem a meglévőnek tesót, és amíg így érzem, addig nem lesz. persze jó lenne babázni, de éjjel felkelni, megint itthon lenni, nem dolgozni már nem annyira... nem tudom... ahj, most megint ezen fogok napokig rágódni, köszi! :D :D :D
2020. júl. 13. 22:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Én is pont így érzek :D
2020. júl. 13. 22:55
 14/16 anonim ***** válasza:
18%

Még nincs gyerekem, de egyke vagyok. Apukám is az, anyukámnak meg rossz a kapcsolata a testvérével, szülei sem egyenlőként kezelték őket, ezért a saját példája miatt nem akart második gyereket.

Én nem bánom, hogy nincs tesóm, szerintem ők sem nagyon filóztak ezen.

2020. júl. 14. 11:17
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
En sosem akarta, akkora trauma volt a csaszar,inkubator,kekfeny,nem evett,megint hesargult cirkusz,aztan pedig az estet vegigaludta 8 hetes koratol. De a nappalok .. 2-3 eves koraig nyavogott reggeltol estig. Most is nyafis amugy. Nekem hirtelen jott az erzes, hogy babaznek. Illetve a kolleganoim belembeszeltek,hogy muszaj,mert ha mi meghalunk,egyedul marad a vilagban es nincs kire szamitson. Nekem ezzel komoly szorongast okoztak. Ettol fuggetlenul megjott a kedvem,megszuletett 6 ev kulonbseggel,es hat imadjuk. Banom,hogy nem elobb szultem es nem lesz idom 3.ra. Most elvezem igazan,babazok,dajkalom,jatszunk,most elem meg az anyasagot igazan.
2020. aug. 30. 08:14
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
Én az anyagiak miatt.
2020. aug. 31. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!