Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik időszak/életkor volt a...

Melyik időszak/életkor volt a legnehezebb? Mennyi idős most a gyereked?

Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 16:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Nekem eddig az első hetek/hónapok. Egy az, kb egész nap fogni kellett vagy etetni. Akkor még semmi napirend nem volt. Ha sírt foggalmam sem volt mi a baja. Most 2 és fél éves.

Mellette 1 hetes a tesó, alig várom nagyobb legyen.

2021. okt. 5. 17:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mióta iskolás. Mert rövidebb az iskolai nap, mint az én munkaidőm, plusz még oda is kell érni. (9 éves)
2021. okt. 5. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

3-4 évesen volt a legnehezebb, mert irdatlan velőtrázó sikolyokkal tarkított hisztijei voltak. Idegrendszeri éretlenség miatt kicsit kitolódott a dackorszak és nem olyan volt mint egészséges ütemben fejlődő gyereknél. De most se könnyű, csak máshogy nehéz. Legalább már beszél. 6 éves.

A kisebb 2,5. Vele eddig nem volt semmi nehéz.

2021. okt. 5. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A kisebb (F) 5,5 éves, vele eddig könnyű, elvan, mint a befőtt, a nagy (L) 8, vele az első naptól rohadt nehéz, de talán ha jobban belegondolok 2-3 éves kora között volt a legnyugisabb - bár mindig az aktuális szakaszban akarok világgá menni előle, mert úgy érzem, ezt nem bírom tovább
2021. okt. 5. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

5 évesem és egy fél évesem van.

A legnehezebb időszak nekünk a 4-5 éves kor eddig. De csak a közösség miatt. Rosszalkodás másokkal, óvodai viták, figyelmetlenség, folyamatos nyüzsgés és hangoskodás. Otthon kb kezelhető a helyzet, de az elevenség egyszerűen kifáraszt minket.

2021. okt. 5. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
4 éves, eddig nem volt olyan igazán nehéz időszakunk. Elég nyugis gyerek, nem is merek másikat szülni, tuti, hogy égedelem rossz lenne. 😃
2021. okt. 5. 17:52
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
3 ès 4 èves kora közt volt a legnehezebb, hasonlò volt a helyzet, mint a 3-as vàlaszolònàl. 6 ès fèl èves, kinőtte :)
2021. okt. 5. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkor volt a legdurvább. 25 éves már
2021. okt. 5. 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
4-6 között, de mivel most még csak 9, nem tudom, milyen lesz a kamaszkor :)
2021. okt. 5. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Hat meg csak 3 de az elso par honap. Azt se tudtam h hol vagyok plusz szules utani depresszio. A mai napig eszembejut az egesz ha kicsi babat latok es bar aranyosak soha tobbet nem vagyok kepes ra h babat lassak el heti 168 oraban. Most a legcukibv eddig mar beszelnvalamennyire szobatiszta barhova lehet menni nekem egyre csak jobb hiaba jonnek komolyanb meg nehezebb problemak a bezartsagnal es maganynal minden is jobb!
2021. okt. 5. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!