Miért is vagyok rohadék, amikor előhozom a véleményemet?
Mindig elmondom, hogy a gyerekvállalást anyagi helyzethez, és mentális szűréshez kötném. Erre mindig anyámba küldenek a nők.
Pedig.: [link]
Az olyanok, mint a 17-es válaszoló, nem fognak gyereket vállalni, de ez jól is van így, mert túl önzők hozzá, úgysem lennének jó szülők. Sok ilyen van manapság, és ők általában ellenzékiek is, mert hát a liberalizmus támogatja, hogy ők így döntsenek. Persze, hiszen mindenkinek joga ezt eldönteni. Ahogy annak is szíve joga, aki viszont akar gyereket, esetleg 3-at is. Én nem csodálkozom azon, hogy a fogyatkozó magyar népesség fogyatkozását meg akarják állítani, de oly módon, hogy az ne a nyulakra jellemző módozatot helyezze előtérbe a magas családi pótlékkal, hanem a munkához kötődő támogatásokat.
A 17 valószínűleg érzi is, hogy önző módon gondolkodik, azért irritálja a családosság propagálása. Nekem sincs gyermekem, mégsem zavar, hogy a kormánypolitika támogatja a nagycsaládokat.
Különben, ha valamit, hát én a jogosítvány megszerzését kötném komoly pszichológiai tesztekhez.
#21 Kikérem magamnak, hogy a liberálisokat feltétlen a 17-es félékkel azonosítsák.
Liberálisként is lehet a családtamogatást támogatni.
#21: És miből olvastad ki hogy én önző lennék? Pláne, hogy milyen szülő lennék (ha lennék).
Te érted a legjobban, hogy mit is akartál jelezni a hozzászólásoddal, hiszen a te hozzászólásod. Úgyhogy igen, te érted. És én is megértettem, meg itt többen.
De legyen, szóban is könnyű valakit félreérteni, írásban még könnyebb, hátha itt is ez történt: magyarázd meg nekünk, mire akartál utalni a "méhedben való turkálás"-sal!
#27: Olvasd már el akkor újra mit írtam:) Szó sem volt méhekben turkálásról
#17,24,26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!