Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért is vagyok rohadék,...

Miért is vagyok rohadék, amikor előhozom a véleményemet?

Figyelt kérdés

Mindig elmondom, hogy a gyerekvállalást anyagi helyzethez, és mentális szűréshez kötném. Erre mindig anyámba küldenek a nők.

Pedig.: [link]

2021. okt. 2. 14:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
44%

Az olyanok, mint a 17-es válaszoló, nem fognak gyereket vállalni, de ez jól is van így, mert túl önzők hozzá, úgysem lennének jó szülők. Sok ilyen van manapság, és ők általában ellenzékiek is, mert hát a liberalizmus támogatja, hogy ők így döntsenek. Persze, hiszen mindenkinek joga ezt eldönteni. Ahogy annak is szíve joga, aki viszont akar gyereket, esetleg 3-at is. Én nem csodálkozom azon, hogy a fogyatkozó magyar népesség fogyatkozását meg akarják állítani, de oly módon, hogy az ne a nyulakra jellemző módozatot helyezze előtérbe a magas családi pótlékkal, hanem a munkához kötődő támogatásokat.

A 17 valószínűleg érzi is, hogy önző módon gondolkodik, azért irritálja a családosság propagálása. Nekem sincs gyermekem, mégsem zavar, hogy a kormánypolitika támogatja a nagycsaládokat.

Különben, ha valamit, hát én a jogosítvány megszerzését kötném komoly pszichológiai tesztekhez.

2021. okt. 8. 23:44
 22/35 anonim ***** válasza:
72%

#21 Kikérem magamnak, hogy a liberálisokat feltétlen a 17-es félékkel azonosítsák.

Liberálisként is lehet a családtamogatást támogatni.

2021. okt. 9. 02:40
 23/35 anonim ***** válasza:
Persze, ezt senki sem vitatja. De valószínű, hogy többen vannak 17-hez hasonló gondolkodással köztük.
2021. okt. 9. 10:21
 24/35 anonim ***** válasza:

#21: És miből olvastad ki hogy én önző lennék? Pláne, hogy milyen szülő lennék (ha lennék).

2021. okt. 9. 19:12
 25/35 anonim ***** válasza:
A hozzászólásodból.
2021. okt. 9. 19:25
 26/35 anonim ***** válasza:
#25: Aha, szóval csak látatlanban akartál ítélkezni, ha már cáfolni nem tudod amit írtam, értem én :D
2021. okt. 9. 19:35
 27/35 anonim ***** válasza:
54%

Te érted a legjobban, hogy mit is akartál jelezni a hozzászólásoddal, hiszen a te hozzászólásod. Úgyhogy igen, te érted. És én is megértettem, meg itt többen.

De legyen, szóban is könnyű valakit félreérteni, írásban még könnyebb, hátha itt is ez történt: magyarázd meg nekünk, mire akartál utalni a "méhedben való turkálás"-sal!

2021. okt. 9. 19:52
 28/35 anonim ***** válasza:

#27: Olvasd már el akkor újra mit írtam:) Szó sem volt méhekben turkálásról

#17,24,26

2021. okt. 9. 20:04
 29/35 anonim ***** válasza:
Tényleg, az valaki más volt, talán nem is ennél a kérdésnél :), de a többi azért igaz!
2021. okt. 9. 21:40
 30/35 anonim ***** válasza:
#29: Mi igaz?
2021. okt. 9. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!