Tescos Fred&Flo pelusról mi a véleményed?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 21:52
1/10 anonim válasza:
Mi rossmann/ dm pelust használunk.
Ha csak a Tescoba tudok el menni akkor ezt veszem. Rosszra számítottam de nekünk nincs vele baj. Az éjszakát is ki bírja. Amikor akciós akkor ebből is fel szoktam tankolni.
2/10 anonim válasza:
Első vagyok, azt ki hagytam hogy viszont egy picit kisebb méretezés legalábbis nekünk, a rossmannos pelusbol a 4+ használjuk de a Tescobol az 5 os méretet veszem
3/10 anonim válasza:
Akciósan ár/érték arányban verhetetlen. Amég híg babakaki volt, néha volt baleset, hátul a derekánál kifolyt a cucc, azthiszem erre mondják, hogy nyakig sz@ros a gyerek :D
Hozzátáplálás óta nincs gond vele.
4/10 anonim válasza:
Mi is vettünk 1x-2x de nincs a városunkban Tesco így maradunk a Pampersnél. Egyébként jó!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mentek a zöld kezek. Most vettem először és nekem nagyon vékonynak tűnik. Éjszakára még nem mertem ráadni a gyerekre de így jó szívvel kipróbáljuk. Egyébként mi is Babydream és Pampers pelust használunk de a Babydream 4-es nagy rá, a Pampers P.C. 3-as meg már kicsi. Ez a tescos méretben pont jó.
2021. szept. 11. 00:01
6/10 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált, az utolsó 1 évben csak azt használtam. Soha nem volt szivárgás.
7/10 anonim válasza:
Azon kívül, hogy kisfiam allergiás rá, nem volt vele baj. De a prémium jobban bejött belőle.
8/10 anonim válasza:
Mindkét gyerekünknél kiválóan bevált.
9/10 anonim válasza:
Nekünk nagyon bejott. Igaz az éjszakát nem bírja ki, kellemesen csalódtam, pedig azthittem gagyi.
10/10 anonim válasza:
És a másik Tescos pelust próbálta valaki? Azt a gaga félét? Az már lehet tényleg nagyon gagyi, de árban elég jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!