Szerintetek aki 36 évesen nem akar babát, az már nem is fog akarni, vagy mi lehet ennek az oka?
Egyik munkatársam 36 éves nő, nem szívesen kérdezném meg ilyen dolgokról, mert nem tudom hogy érintené, de komoly párkapcsolata van, és bulizik, utazik, sokat iszik (meséli, hogy berugott, vagy hogy sokat ivott). Pont mostanában azon filoztam, hogy akkor valószínűleg ő nem is akar családot, és inkább így szeret élni? Vagy akkor engedi el magát ha sikertelen úgy is a hónap?
Ti hogy gondoljátok?
Még jó, hogy semmi közöd hozzá, miért nem akar (lehet?) gyereke."
Pont ezért nem is rontok rá a kérdéssel, csak elmélkedés szintjén tettem fel, ő erről nem tud, de én kíváncsi voltam ki mire gondol, esetleg kinek mi a tippje.
Köszönöm szépen a válaszokat, jóval fiatalabb vagyok nála, így lehet ezeket alapból nem velem szeretné megbeszélni, pl hogy egészségügyi gondja van vagy ilyesmi, az is lehet később aztán még lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!