Mit tennétek ha kiderülne átvert az exed, és nem is a saját gyereked neveled 8 éve?
Minden papírt aláíratott velem a gyerek születése után. A nevemen a gyerek.. semmit nem hasonlít rám, és kiderült nem az enyém..
Nem vagyunk együtt régóta, a gyereket ritkán látom.. Anyám szerint "már mindegy", de én nem akarom más gyerekét nevelni és elhozni, főleg úgy, hogy együtt se vagyunk... Mit tehetek ilyen helyzetben? Gyerektartást még fizetem, de nyilván azt se szeretném mivel semmi közöm hozzá...
Az elején kötödtem hozzá, de aztán az anyja eltűnt vele és nem hagyta, hogy lássam. Pár éve láthatom újra. Nincs már az a kötődés.
De mivel kiderült nem az enyém, meg a nővel se beszélek, ezért nyilván nem akarom eltartani más gyerekét. Keresse meg az igazi apját..
"Az elején kötödtem hozzá, de aztán az anyja eltűnt vele és nem hagyta, hogy lássam."
Képzelem a kálváriádat, biztos minden követ megmozgattál, hogy kiharcolj magadnak láthatást a gyerekhez, akihez annyira kötődtél..
Korábban sem voltál rendben, most sem vagy vele rendben, valami érzelemmentes szörny lehetsz, az a legjobb mindenkinek, ha távol maradsz a gyerektől, mielőtt olyan sebeket okozol, amik nem tudnak begyógyulni. Az anyja mit szól az egészhez?
Fordulj ügyvédhez, bírósághoz és menj el a közelükből, anyukád pedig nagyon lassan építse le a kapcsolatot. Remélem tényleg van dns teszt, nem csak sejted, mert nem hasonlít rád.. őszintén nem hiszem, hogy akinek a gyereke, akihez kötődik eltűnik, majd visszatér, nekiáll dns tesztet csinálni. Valahol sántít a sztori, és szerintem a kötődésnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!