Azálea,Hortenzia nevek?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a nevekről?
Adnátok?
2021. szept. 9. 11:06
2/12 anonim válasza:
Az elsőt nem tudom kimondani. A második szép, de csak fantázianévként.
3/12 anonim válasza:
Azália nevű fogamzásgátlót szedtem.
Ha valakinek becsúszik mellette a baba, nyugodtan adhatja 🤣🤣
Hortenzia pedig nálunk a kertben van...
4/12 anonim válasza:
Az elsőt többször is el kellett olvasnom, mire sikerült helyesen kiejtenem. Nem adnám egyiket sem.
5/12 anonim válasza:
A Petúniát, meg a Begóniát végül elvetetted?😉
6/12 anonim válasza:
Nem adnám egyiket sem de Hortenzia ismerősöm van egy. Mindenki csak Ziának hívja. Nekem már nem extra.
7/12 anonim válasza:
Az Azáleát nemrég egy dél-amerikai sorozatban hallottam, a Hortenziát meg egy igazi zsémbes, 80 feletti osztrák öregasszony vonatkozásában hallottam, akit Ausztriában egy ismerősöm gondozott, és aki Tenzinek hívatta magát. (Isten nyugosztalja,úgy tudom, már meghalt)
Borzalmas nevek!
8/12 anonim válasza:
Azálea a szoptatás alatt szedhető fogamzásgátló neve, Hortenzia ismerősöm van, Honinak becézik, nekem tetszik.
9/12 anonim válasza:
Szép virág mindegyik. Kertemben ill. ablakomban szívesen látnám. Gyerekemnek nem adnám.
10/12 anonim válasza:
Az Azálea szerintem nem rossz, csak szokatlan, a válaszok alapján úgy tűnik sokan még virágként sem ismerik. Nem adnám egyébként, de nem csúnya és lehet Leának becézni. A Hortenzia nem is tetszik, szóval azt végképp nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!