Aki a huszas evei elejen nem akart gyereket, nem is szerette oket, az megvaltozott? Van itt olyan akinek lett igy babaja?
Nagyon jol erzitek.a gyerek nagyon sok munkat ad es nagyon sokszor nyűg.
Ez idosebben se fog valtozni.
Idosebben meg kevesebb az energia az idegrendszer se olyan már.en megbantam hogy nem fiatalomn szultem amikor még csak azt se tudtam mi az hogy fáradtsàg.
Fiatalon kell letudni.bánom hogy hallgattam anyamra. Neki már felnott gyereke van es szabadon elhet sportol szexi céget vezete en meg még 40 en évesen is a jatszoterekre jarkalhatok
Barátnőm 35 éves koráig mondogatta, hogy csak az szül gyereket, akinek semmi más célja nincs az életben. Akkor valami átkattant nála, végül 39 évesen lett egy lánya, jó anyuka lett belőle, nagyon szereti.
A te korosztályodban most nagy divat soha nem akarni gyereket, valaki biztos, hogy így is marad, de a többségnél egy idő után ez változik. Eh teljesen rendben is van így, változunk, komolyodunk. Én sem úgy látom most, 36 évesen a világot, mint 22 éves koromban.
Szerintem is az a furcsább, ha valaki 20-21 évesen akar.
Valahogy akkor az olyan öreges dolog, sok felelősség.. nyűg..
Később is igazak ezek, csak az ember màr nem bánja..
Egyébként van aki sosem akar
Később sem.
Sógoromék 40-45 èvesek
Most is állîtják, h. “fuuu de jó,hogy nem lett”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!