Aki a huszas evei elejen nem akart gyereket, nem is szerette oket, az megvaltozott? Van itt olyan akinek lett igy babaja?
Figyelt kérdés
22 eves lany vagyok, nem kedvelem a gyerekeket, jelenleg nem is szeretnek. Csak erdeklodeskepp kerdezem. Anyam mindig azzal jon, hogy majd egy 10 ev mulva meg majd ugyis lesz es imadni fogom a sajat babamat.2021. szept. 8. 20:44
1/14 anonim válasza:
Én igen! Úgy mentem férjhez, hogy előre tisztáztam, én nem szeretnék gyereket. Nem szeretem őket, és sajátot se akarok. Ő szeretett volna, de nem zavarta, hogy én nem akarok, neki így is megfelelt. Aztán egyszer csak kattant valami, és mondtam neki, hogy még is csak szeretnék. Azóta 3 gyerekünk lett. DE ez én vagyok. Lehet, hogy te sose fogod magad meggondolni, és nem fogsz máshogy érezni, és ezzel nincs gond.
2/14 anonim válasza:
Igen
Sohhhhhhha nem akartam gyereket..
Évekig tartottam magam eghez.
Lett egy normalis párom ( előtte nem tudtam hogy nem az van)
Vele 9 év után lett , most 13 èv után a 3-at tervezzük..
3/14 anonim válasza:
Kb szóról szóra elmondta az első, amit én is írtam volna. Ugyanez volt nálunk is. Csak mi 2-nél megállunk (most várjuk a másodikat)
4/14 anonim válasza:
28 évesen változtattam meg a véleményem. Anyám szinte sokkot kapott, hogy miylen jó anyuka lettem, azt mondta, soha az életben nem nézte volna ki belőlem :D a hormonok és a szerelem sok mindenre képes.
5/14 A kérdező kommentje:
Hát én szerelmes vagyok, 2 éve vagyok a párommal. Mind a ketten rosszul vagyunk a gyerekektől XD
De aztán lehet, hogy változik, anyám akarna egy unokát.
2021. szept. 8. 21:16
6/14 anonim válasza:
Én 1 éve voltam a (most már) férjemmel, amikor egyszer csak megütött a felismerés, hogy gyereket akarok ettől a férfitől. Random pillanat volt, egy teljesen átlagos este. A mai napig emlékszem rá, hogy én magam is mennyire meglepődtem, hogy ez meg mi? Elmondtam neki, és még jobban meglepett, hogy ő hogy reagált, mert a persze, minek az hozzáállás helyett azt mondta, hogy ő is merengett már ezen, és hogy sok volt benne a félelem emiatt. Amikor megszültett az első (merthogy 3 lett végül), azt mondta, hogy ha tudja, hogy ilyen érzés, akkor már korábban is bevállalta volna. A mai napig élete gyöngyszemei a gyerekek és én is, egészen megváltoztatta az életünket a szülőség. De kellettek azok a huszas évek is, amik megalapozták azt, amilyenek a harmincasaink lettek. Így volt jó.
7/14 anonim válasza:
Nem akartam régebben sem, most vagyok 30, most sem akarok. 32 után akkor se lenne ha akarnék.
8/14 anonim válasza:
Miért pont 32? Miért nem 31? Vagy 33?
9/14 anonim válasza:
A testvéremnek 3 lett. Sosem gondolta volna. De én sem. Kamasz korától mondta, hogy neki nem lesz gyereke. Egészen 27 éves koráig. Akkor született az első tervezett gyermeke. Szóval nem besikerült babák voltak.
10/14 anonim válasza:
Tesóm nem akart, 38 évesen lett végül (35 évesen kezdett akarni, és próbálkozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!