Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy gyerek megbukik, az...

Ha egy gyerek megbukik, az miért a szülő meg a tanár hibája?

Figyelt kérdés

Alsós korig a szülő hibája, hogyha nem ellenőrzi a házit, nem olvastatja a gyereket, stb. Na de felsős korban meg gimnáziumban miért a szülő a hibás?

Nagyon sok g3c1 tanár van. Nekem olyan matektanárom volt, hogy nem magyarázta el rendesen a dolgokat, sokan nem értettük az anyagot, egymást korrepetáltuk 15 perces szünetekbe. Volt olyan tanárom, aki össze-vissza adta az anyagokat, volt olyan, hogy olyat kérdezett, amit nem is vettünk, stb. Ettől függetlenül mindenki össze tudta kaparni a kettest, max az a két diák nem, aki nem járt be órára, meg igazolatlanjuk volt.

Miért a szülő meg a (normálisan tanító) tanár a hibás? Most se a szülő, se a tanár nem tanulhatja meg a gyerek helyett az anyagot.

2021. aug. 27. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Abszolult nem tökéletes a gyerekem, de nagyon jó tanárai vannak.

Érettségeik mindenből bőven elég a figyelés, ha jo a tanár. Soha egy percet nem tanultam itthon. Nem voltam éltanulsem mindenből, de minimum a 3as legalább meg volt.

Matek pont az a tárgy amiől a leginkább nem kell tanulni csak megérteni.

2021. aug. 28. 11:54
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Nézd meg hány évszámot kell tudni az érettségin. Megsugom iden pl egyet kérte, az is a Német újraegyesítésel kapcsolatos, tehát nagyon friss.

Van tanterv és baromira nem évszámokat kell tudni.

2021. aug. 28. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:

10

Hagyd,itt mindenki csak figyeléssel phd-zott..

2021. aug. 28. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!