Ha egy férfi nem nemz gyereket, az megbukik fajfentartásból?
Igen,
De az életből nem biztos...
Az embert a fajfenntartás viszi előre.. Nem a gyereknemzés felreérzés ne essenhanem mi is mint álatvilágban minden élőlény a fajfenntartásért élünk. Lecsupaszítva mindent, ez visz előre..
Már felhasználjuk teljesen másra ezeket az ösztönöket, ezrt vagyunk "fejlettebbek" mint élőlénytársaink.
Pl a férfiak a külsőségekben élnek: legyen szupi autóm, órám, telefonom, legyen jobb műszaki kütyüm mint másnak, és legyen nagyobb a farkam...
Ennek az oka egyszerű biolőgia, a tesztoszteron okozta morfolőgiai különbség az agyban a nőkkel szemben..
Minden ilyen dolog a fajfenntartásra vezethető vissza..
Megmutatom mim van jobb vagyok, megnyerem a nő szívét ( punciját-- én csinlok neki gyereket)
Vagy a viselkedés: a ferfiak alkotók nem dolgozók, ezert van több férfi feltalálő( szerretik könnyebben megúszni a munkát) nem gyakorlatiasak
A nők egyszerre tudnak többele figyelni, gondolkodni, miközben dolgoznak, érzelmi alapon dönteni..a gyerekek miatt..
Tehát nincs, és nem is akar valaki gyereket, attól még a mozgatőrugója az a fajfenntartas tulajdonságai( pl a ambíció)
A Föld túlnépesedett egyébként is, bá magyarországra elférne pá kölök, én szeretnék is.
Egyébként az, hogy valaki elengedi p-e magjait, vagy szexelni nem akar az nem ugyanaz..
Ha azt sem akar, nah ott már vannak gondok
Így van. Hogy egy klasszikust idézzek:
"Főbbe kénne lőnni!"
"E ke attatni, me veszett!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!