Ha egy gyerek megbukik, az miért a szülő meg a tanár hibája?
Alsós korig a szülő hibája, hogyha nem ellenőrzi a házit, nem olvastatja a gyereket, stb. Na de felsős korban meg gimnáziumban miért a szülő a hibás?
Nagyon sok g3c1 tanár van. Nekem olyan matektanárom volt, hogy nem magyarázta el rendesen a dolgokat, sokan nem értettük az anyagot, egymást korrepetáltuk 15 perces szünetekbe. Volt olyan tanárom, aki össze-vissza adta az anyagokat, volt olyan, hogy olyat kérdezett, amit nem is vettünk, stb. Ettől függetlenül mindenki össze tudta kaparni a kettest, max az a két diák nem, aki nem járt be órára, meg igazolatlanjuk volt.
Miért a szülő meg a (normálisan tanító) tanár a hibás? Most se a szülő, se a tanár nem tanulhatja meg a gyerek helyett az anyagot.
Normáliséknál nem hibás,csak a gyerek. Én első gimiben osztályismétlésre buktam,mert félévkor 5, év végén 3 tantárgyból buktam. Hogy miért? Mert egy büdös szót nem tanultam. Szüleim váltak,anya hitel miatt 3 helyen dolgozott,szóval nem ért rá pátyolgatni,meg amúgy is..
Sosem okoltam senkit,magamon kívül. Mai napig nem bántam meg,kellett az a pofon az élettől. Utána sosem buktam többé, tanultam,dolgoztam,19 éves korom óta eltartottam magam.
33/n
4
Mégis mit tanítson töriből pl? Leadja az anyagot,azt be kell s.ggelni,nincs mese. Tán üljön mindegy gyerekkel otthon és mantrázza az évszámokat?
6
Ez egyértelmű. De ha van 30-40 évszám,azt akkor is be kell nyalni otthon,hiába énekli is el akár a tanár, plusz uralkodók nevei,csaták helye,ideje etc. :D
8
Mond valamit az a szó,hogy tanterv? A tanár nem azt tanít,amit akar. De mindegy,meddő vita..én egyik tanáromat sem okoltam a bukásaim miatt. Gondolom te a "az én gyerekem tökéletes és mindenki más hülye"kategória vagy,így befejezem a vitát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!