Hogy lehet az ha egy 8-os gyerek 3 tantárgyból megbukik pótvizsgázhat?
Figyelt kérdés
Nem úgy van hogy aki 1-ből vagy 2-ből bukik az pótvizsgázhat, aki pedig 3 vagy több tantárgyból annak évet kell ismételnie?
Vagy én vagyok lemaradva? Vki segíteni benne?
2012. aug. 28. 11:15
1/5 anonim válasza:
Háromnál tudtommal az osztályfőnök dönt.
2/5 A kérdező kommentje:
aha, akkor már értem, köszönöm...
csak azért volt furcsa, mert facebookon láttam h egy 8-os lány ebből, abból, amabból megbukott és ma pótvizsgázik.
2012. aug. 28. 11:30
3/5 anonim válasza:
Nem igaz egyik sem, itt egy gyerek 6-ból pótvizsgázik. Bármennyiből lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
hát, akk én nagyon le vagyok maradva, mert én még úgy tudtam ahogy leírtam... de akk ez már nem így van...
köszönöm!
2012. aug. 28. 16:36
5/5 anonim válasza:
még annál is jobban le vagy maradva,mostmár nagyon sokból lehet pótvizsgázni,volt osztálytársam 7-ből bukot és várták pótvizsgára,akármennyiből lehet csak a szűlőknek/osztályfőnöknek bele kell egyezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!