HA a gyerek megbukik valamiből, akkor a diákszövetség nem engedi őt dolgozni amíg évetismétel?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 21:26
1/7 anonim válasza:
hány évesről van szó?
de szerintem ez baromság, soha nem hallottam ilynről, de ha van is akkor inkább tanuljon ha megbukott
2/7 anonim válasza:
Melyik országról beszélsz? Mert Mo-on nincs ilyen, hogy diákszövetség.
3/7 A kérdező kommentje:
18 éves gyerekről van szó. PEnsumnál van bejelentkezve. Az nem igaz, hogy bukással megszűnik vele a szerződése? Vagy 18 év után már nem lényeg?
2014. máj. 9. 21:40
4/7 anonim válasza:
Ja, az nem szövetség, hanem szövetkezet. És talán tőlük kellene egy telefonhívással megkérdezni, de a honlapjukon a diáktájékoztatóban nem említenek ilyet, úgyhogy gondolom, hogy nem. Ellenőrizniük is problémás lenne, mégse kérhetik el a bizonyítványt!
5/7 anonim válasza:
ez hülyeség, a szövetkezet csak anniyt tud h van tanulói jogviszonya (diák.ig matrica fénymásolásával vagy iskolalátogatásival igazoltad...)
A jegyekről nem tud semmit...
szóval simán dolgozhat, ha okoskodnak hagyd ott, kérd vissza a befizetett pénzt és keress másik szövetkezetet....
6/7 A kérdező kommentje:
Rákerestem már a google-n is, de semmi ilyet nem találtam. Csak azt nézik, hogy tanul-e még a gyerek nem? 18 évesen már eleve semmi közük hozzá nem?
2014. máj. 9. 21:52
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. máj. 9. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!