Miért ilyen pesszimisták sokan itt gyakorin?
Sokan ha menstruáció előtt tesztelnek és pozitív lett nekik, itt rögtön rá vágják bunkó módon hogy még ez nem is biztos hogy gyerek...
Vagy hogy "első alkalomtól ne várd hogy teherbe esel"
"Első hónapban 15% esélyed van teherbe esni és ha nem ovulacio nap körül szeretkeztél akkor csak 2%...
Sok nő eddz terhesség alatt, nem olyan nagyon elővigyazatos, mégis megmarad neki a gyerek........
Tapasztalat.......
Épp ez az: mi nem a saját tapasztalatunk alapján mondunk véleményt. Én spec a szakmám alapján, de mivel te személy szerint elsőre terhes lettél, ez nyilván elhúz a füled mellett.
Mégegyszer: nem pesszimizmus, realizmus. Tudod, számok.
Sajnos nekem 3 hónapban egym@s után is volt + tesztem, de sajnos megjött, de engem ez inkább megnyugtat, hogy tudom, hogy feljutnak, vizsgálat szerint ölöm őket.
De akinek az első ilyen eset történik nem biztos, hogy így tudja kezelni.
Saját tapasztalat nem feltétlenül képviseli a többséget.
Nekem elsőre összejött, mindenféle hőmérőzés vagy figyelés nélkül. Nekem. A környezetemben gyakorlatilag mindenki másnak meg nem, szinte senkit nem ismerek, aki természetesen megfogant volna, vagy egy évnél rövidebb ideig próbálkozott volna. Na most akkor én kisebbfajta csoda lennék? (nem)
A statisztikát szerencsére nem érdekli sem mások véleménye, sem azoknak megfogalmazott stílusa. Ő csak közli, hogy 10ből hány esetben lesz egyből baba. Az, hogy te a statisztikában melyik tábort képviseled, már megint tök más kérdés.
Én anno teszteltem egy nagyon nagyon halvány pozitívat, feltettem ide. Volt aki azt írta graulál, mások azt, hogy ez még kétesélyes, megint mások, hogy ez full negatív. Masnap csináltam egy másikat full negatív lett, nem is lettem terhes.
Aki azt mondta ez negatív az nem pesszimista volt, hanem nem akarta, hogy örüljek és pofáraessek. Teljes jóindulatból írta mindenki amit írt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!