Miért ilyen pesszimisták sokan itt gyakorin?
Sokan ha menstruáció előtt tesztelnek és pozitív lett nekik, itt rögtön rá vágják bunkó módon hogy még ez nem is biztos hogy gyerek...
Vagy hogy "első alkalomtól ne várd hogy teherbe esel"
"Első hónapban 15% esélyed van teherbe esni és ha nem ovulacio nap körül szeretkeztél akkor csak 2%...
Sok nő eddz terhesség alatt, nem olyan nagyon elővigyazatos, mégis megmarad neki a gyerek........
Tapasztalat.......
Ez nem pesszimizmus, ez TÉNY, hogy baromi alacsony a teherbeesés esélye / hó, ez ilyen.
Nem értem, mi ezzel a megállapítással a gond.
Ahogy azokat sem értem, akik a full negatív tesztek képeit töltik fel ötösével, mert ők bizisten látják ott a második csíkot. Mikor rákérdeznek a válaszolók, hogy WTF, általában kiderül, hogy 100 nappal az egyáltalán lehetséges teherbeesés előtt készítette a tesztet 🙄
Én 6 nappal menstruáció előtt IS teszteltem, menstruáció után 2 nappal szeretkeztünk, első hónapban össze jött.. és igen , hónapokra rá is még mindig terhes vagyok .
Az a lényeg hogy nem kell elszomorítani az embereket mert nektek rossz tapasztalataitok van.
Nem mondanám pesszimistának őket.
Olvasnak statisztikákat, cikkeket stb., amikben majdnem mindegyikben ilyen adatok vannak - ha hamarabb tesztel valaki, lehet nyakoncsíp egy kémiai terhességet, és egy pozitív teszt után sokkal jobban tud fájni lelkileg a vérzés, mint a csalódás, hogy megjött pozi teszt nélkül. Azzal meg nem tesznek jót, ha mind ujjonganak a kiíróval. De persze igazad van, a stíluson lenne mit csiszolni.
Az is tény és gyakorlati tapasztalat, hogy sokkal kevesebben esnek teherbe az 1. hónapban, mint 1-2 év alatt. A tényeket közlik. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne kivétel. Van, sok kivétel van, de jelentősen kevesebb, mint akiknek többet kell várni.
Ugyanez érvényes a százalékokra. Az pedig biológiailag bizonyított evidencia, hogy ovuláció szükséges a megtermékenyüléshez, tehát annak a környékén van esély a dologra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!