Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen pesszimisták...

Miért ilyen pesszimisták sokan itt gyakorin?

Figyelt kérdés

Sokan ha menstruáció előtt tesztelnek és pozitív lett nekik, itt rögtön rá vágják bunkó módon hogy még ez nem is biztos hogy gyerek...

Vagy hogy "első alkalomtól ne várd hogy teherbe esel"

"Első hónapban 15% esélyed van teherbe esni és ha nem ovulacio nap körül szeretkeztél akkor csak 2%...

Sok nő eddz terhesség alatt, nem olyan nagyon elővigyazatos, mégis megmarad neki a gyerek........

Tapasztalat.......

2021. aug. 23. 22:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Mert igazuk van.
2021. aug. 23. 22:38
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Én ezt nem nevezném pesszimizmusnak, inkább realizmusnak. Sok nő, ha már van egy pozitív tesztje, pláne menstruáció előtt, azonnal elkezd a felhők fölött járni 5 méterrel, teljesen beleéli magát, már elkezdi megtervezni a babaszobát, kismamaruhákat nézeget a neten és egyből átkapcsol anya-üzemmódba. Aztán eljön a nemvárt napja és szépen megjön. Szerinted? Melyik a rosszabb akkor. Hát, nem a gyakoris, általad bunkónak titulált, szerintem realista hozzászólások olvasása, vagy amikor összetörik az a bizonyos álom a menstruáció megérkezésével.
2021. aug. 23. 22:39
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem pesszimizmus, ez TÉNY, hogy baromi alacsony a teherbeesés esélye / hó, ez ilyen.

Nem értem, mi ezzel a megállapítással a gond.

Ahogy azokat sem értem, akik a full negatív tesztek képeit töltik fel ötösével, mert ők bizisten látják ott a második csíkot. Mikor rákérdeznek a válaszolók, hogy WTF, általában kiderül, hogy 100 nappal az egyáltalán lehetséges teherbeesés előtt készítette a tesztet 🙄

4/23 A kérdező kommentje:
Írtam az előbb hogy tapasztalatból írom hogy egyáltalán nincs...
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
Óriási statisztika a személyes tapasztalatod, valóban...
2021. aug. 23. 22:42
 6/23 A kérdező kommentje:

Én 6 nappal menstruáció előtt IS teszteltem, menstruáció után 2 nappal szeretkeztünk, első hónapban össze jött.. és igen , hónapokra rá is még mindig terhes vagyok .

Az a lényeg hogy nem kell elszomorítani az embereket mert nektek rossz tapasztalataitok van.

2021. aug. 23. 22:43
 7/23 anonim ***** válasza:
70%

Nem mondanám pesszimistának őket.

Olvasnak statisztikákat, cikkeket stb., amikben majdnem mindegyikben ilyen adatok vannak - ha hamarabb tesztel valaki, lehet nyakoncsíp egy kémiai terhességet, és egy pozitív teszt után sokkal jobban tud fájni lelkileg a vérzés, mint a csalódás, hogy megjött pozi teszt nélkül. Azzal meg nem tesznek jót, ha mind ujjonganak a kiíróval. De persze igazad van, a stíluson lenne mit csiszolni.

Az is tény és gyakorlati tapasztalat, hogy sokkal kevesebben esnek teherbe az 1. hónapban, mint 1-2 év alatt. A tényeket közlik. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne kivétel. Van, sok kivétel van, de jelentősen kevesebb, mint akiknek többet kell várni.

Ugyanez érvényes a százalékokra. Az pedig biológiailag bizonyított evidencia, hogy ovuláció szükséges a megtermékenyüléshez, tehát annak a környékén van esély a dologra!

2021. aug. 23. 22:44
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Én inkább azt figyeltem meg, hogy bármilyen téma van, sajnos legtöbbször a kérdezőt kezdik el szapulni, megkérdőjelezni az érzéseit. Nemrég olvastam itt egy kérdést, amiben a kérdező csalódott volt amiatt, hogy csak csáaszárral szülhet, mert természetesen szeretett volna. Szinte az összes válasz az volt, hogy örüljön, hogy szülhet egyáltalán. Mindenki meg akarja mondani a frankót, pedig sok anyukának itt pár bátorító szó többet érne azt hiszem.
2021. aug. 23. 22:45
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
A TE tapasztalatod nem írja felül milliókét. Az én tapasztalatom pont az ellenkezője a tiédnek. Akkor kinek van igaza? Mert az én esetemben neked nincs...
2021. aug. 23. 22:46
 10/23 A kérdező kommentje:
Ha szépen leírják azzal nincs semmi gond. A gond a flegma emberekkel van
2021. aug. 23. 22:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!