Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kétszer jött meg 10 nap...

Kétszer jött meg 10 nap különbséggel.Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Párommal kis tesót szeretnénk lányomnak. Rajta is vagyunk az ügyön már egy jó ideje. Eddig sajnos nem volt annyira sok időnk egy másra. Augusztus 8-án meg jött a nem várt. Kicsit másabb volt mint szokott.12-én el múlott. Mensi előtt mindig fáj a mellem viszont a napján mikor megjön el is múlik. Most viszont nem múlott el. Mensi után 2 naponta mindig együtt voltunk védekezés nélkül. 10 napra rá az az ma 23-án együttlét után elkezdtem vérezni. Mensi szerű vérzés görcsök nélkül. Esetleg valaki volt már hasonló helyzetben??

2021. aug. 23. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt hasonló, nagyon megijedtem, szaladtam a dokihoz. Cisztát keresett, de nem talált. Azt mondta, hogy ha egyszer alkalom, ne aggodjak, többszörinél hormomvizsgálat javasolt.

Néhány hónapra rá jöttem rá, hogy a nagy fogyás, fehérje diéta lehetett az oka neki.

2021. aug. 23. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Az volt a fura hogy semmi elő jele nem volt. Ma együttlét után közvetlen észre vettem hogy vérzek. Meglepődtem. Se görcs se mell fájdalom. Nem dietazom persze hízni sem akarok 😅 Ami jól esik eszem.

Neked meddig tartott a vérzésed?

2021. aug. 23. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Néhány napig csak, nem emlékszem pontosan, mert 1 éve volt. Én elmennék vele orvoshoz:)
2021. aug. 24. 07:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Tavaly volt egy egészség ügyi kaparasom. Pontosan az miatt hogy nem akart elmúlni a vérzésem. Hónapokig folyton véreztem. Műtét után elmúlt. Azóta semmi egészen a tegnapi napig.
2021. aug. 24. 09:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!