Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El akarom tiltani a feleségemt...

El akarom tiltani a feleségemtől a gyereket, ez elég lesz?

Figyelt kérdés

A gyerek az utóbbi időben furcsán kezdett viselkedni. Voltunk nyaralni, és amikor megkérdeztem, hogy vágyik-e haza, azt mondta, hogy nem. Az egyik volt szomszédom állított meg, hogy tudom-e mi folyik a volt nejem házában. (Én költöztem el, ők maradtak)

Elmondta, hogy napi-kétnapi szinten megy a cirkusz, mert a volt feleségemet veri a mostani párja. Hívtak 2x rendőrt, mindkétszer a feleségem hárított, amikor harmadjára hívták a rendőröket, ki se jöttek. Alaposan kifaggadtam a fiamat, és elmondta, hogy megrugdossa, megtépi, ököllel veri az anyját a párja. Őt nem bántotta soha, de az anyját bántja, és ez épp elég neki ahhoz, hogy bepisiljen, amiért mégjobban megveri az anyját.

Beszéltem a fiam anyjával, és azt mondta, hogy addig marad a csávóval, ameddig nem veri a gyereket is. Azt is felajánlottam neki, hogy költözzön hozzánk, hogyha anyagi gondokról van szó vagy úgy biztonságban érezné magát, de mindenre az volt a válasz, hogy nem. Én meg nem vagyok hajlandó a fiamat ilyennek kitenni, úgyhogy tegnaptól kezdve nálam és a feleségemnél van a gyerek, az anyja majd láthatja, ha a fia fontosabb lesz neki, mint a phasz.

Ez elég, hogy elvegye tőle a bíróság a gyereket? Így megkaphatom a fiam kizárólagos felügyeletét?

2021. aug. 21. 18:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%

Milyen furcsa viselkedést mutatott a fiad? Írd le, hogy ezeket fel tudd használni a bíróságon.

A gyereket vidd el pszichológushoz. Legyen akárhány éves, ha ilyen szinten félt, hogy bepisilt, akkor el kell vinni pszichológushoz, mert pszichésen terhelt. Nem dolgozta fel, és egy örök trauma lehet.

A volt feleségedtől ne rabold el a gyereket, mert ez a visszájára sülhet el.

És ne tiltsd el, hanem csak akkor engedd neki a találkozást a kisfiúval, amikor ő megy hozzátok, oda, abba a házba ne engedd!

2021. aug. 21. 18:35
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
Ne tiltsd el, mert rossz vége lesz, ellened fordíthatják a dolgot. Anyuka úgy is terelni fog, nem fogja bevallani, hogy verik és a f4sz fontosabb az életébe, mint a gyereke.
2021. aug. 21. 18:37
 3/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem hiszem. A gyereknek megvan mindene, nem bántják, ígybanyával fog maradni.
2021. aug. 21. 18:37
 4/28 anonim ***** válasza:
95%
#3 Nem bántják, csak a szemeivel olyat lát, hogy verik az anyját és maga alá csinál, meg az utóbbi időben megváltozott a viselkedése. Nem bántják, csak lelkileg kikészül...
2021. aug. 21. 18:38
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy ez törvénysértés-e, de kérdd meg a szomszédaidat, hogy vegyék fel hangfelvételre a 'cirkuszt', küldjék át neked, És vidd el a fiad pszichológushoz, hogy kiértékelje. Majd a hangfelvétellel és a papírral a kezedben menj el és tedd meg a szükséges lépéseket.
2021. aug. 21. 18:43
 6/28 anonim ***** válasza:
54%
A legrosszabb, amit teszel az az, amit most csinálsz.
2021. aug. 21. 18:46
 7/28 anonim ***** válasza:
24%
Sajnos a magyar bíróságok 100 százalékban anyapártiak. Szinte minden esetben az anya javára döntenek. Elég nyomós indok kell ahhoz, hogy elvegyék tőle a gyereket. Ez nem az.
2021. aug. 21. 18:53
 8/28 anonim ***** válasza:
75%
3. Vagyok. Nem azt mondtam, hogy ott van jó helyen, kár volt lepontozni. Azt mondom, hogy a magyar jog sajnos ilyen
2021. aug. 21. 18:55
 9/28 anonim ***** válasza:
73%

Akkor cselekedj, amikor már a kezedben van a papír, hogy a fiad szorong, fél, stb.

Mert⬇️⬇️⬇️:

Magyar igazságszolgáltatás az

oktatással együtt egy kalap...

Főleg ha a volt feleséged és a csávója összefog, akkor azt is mondhatják, hogy te féltékeny vagy az ő kapcsolatukra, és régen te verted a volt asszonyodat, ezért állsz elő ilyen történetekkel. A kék-zöld-lila foltok a testén meg a monokli a szeme alatt azért van, mert alvajáró, beüti magát a szekrénybe, nekimegy az ajtófélfának. A hangzavar, amit hallanak a szomszédok, az csak veszekedés, kicsinyes vita, semmi több. A szomszédok is csak kitalálják, ők azért, mert unatkoznak. A gyereket meg a tárgyalás előtt jól megvezetik, az erőszakos barom állat játszani fogja a szépet, a jót, elviszi a fiadat fagyizni, satöbbi. Aztán amikor lezárulnak a tárgyalások, a kisfiadat is agyba-főbe veri, és mehetsz te a bírósához, mehetsz te az atyaúristenhez is, nem fognak neked hinni.

2021. aug. 21. 19:07
 10/28 anonim ***** válasza:
1%
9.! Az oktatás színvonalát itt ne emlegesd, nincs igazad.
2021. aug. 21. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!