A feleségem szilveszterkor elment és azóta egyedül nevelek 3 gyereket es nem utal gyerektartast,mit tehetek?
Bíróság. Indítasz egy gyermekelhelyezési pert, ennyi.
"Hianyzik tb kartya ado kartya mert nem csinaltatta meg en mar voltam bent de az anyuka kellhozza de ő csak hiteget mar 1 eve mit tudok tenni" - ha erre van bizonyítékod/tanúd, akkor előbb beslattyogsz a yardra, és feljelented kiskorú veszélyeztetése bcs-ért... figyeld meg, hogy egyből rá fog érni intézni mindent...
Bocs, de elég katyvasz a sztori. Úgy kezded, hogy a feleséged, aztán 2 sorral lejjebb azt írod, hogy nem voltatok házasok...
Nagyon nem mindegy, hogy mivan, mert teljesen más az eljárás.
A 3 gyerek a tiéd egyáltalán vagy csak úgy nálad maradtak?
"Hogy maradhat nálad idegen ember gyereke??? "
????????????????????????
Hol van az, hogy nem a Kérdező gyerekeiről van szó?
Kedves 5-ös válaszoló. Ha a kérdező hivatalosan gyerektartást akar kapni és a volt párja papíron még a felesége, akkor el kéne válni előbb, nem?
Csak ezért nem mindegy szerintem.
És sajnos még mindig nem tiszta a kérdésből egyértelműen, hogy a kérdező saját gyerekeiről van-e szó egyáltalán vagy csak úgy le lett passzolva neki az exe 3 gyereke.
A gyerekek az enyemek en vagyok az apjuk 8 eve voltunk együtt házasok nem voltunk ő elment mert kiderult van valakije a gyerekek nalam vannak ebben az evben jo ha 4-5 meglatogatta a gyerekeket.
Birosagon meg nem voltunk mert eddig a gyerektartast es a csaladit elkulte mi egyeztunk meg hogy mennyit kuld a gyerekekre csak most 2 honapja nem fizet
""Hogy maradhat nálad idegen ember gyereke??? "
????????????????????????
Hol van az, hogy nem a Kérdező gyerekeiről van szó?
"
Ha nem tudja a papírjaikat intézni az anya nélkül akkor "A" nem a sajátja a gyerek, "B" nem mond igazat. Plusz ahogy előttem is írják a papírok kiadása nem így megy hogy anyunak adom csak oda. Az én gyerekemnek furcsa kiadnak mindent ha én megyek velük. Feleségem elment / nem feleség, gyerektartás/nem volt bíróság, egyik állítás ellent mond a másiknak.
Ha nektek ez tiszta akkor jó. Ha ez mind igaz akkor nem csodálom hogy elhagyott, ezt sem tudod elintézni hónapok óta. Állj a sarkadra, majd iskolai beiratkozáshoz is 1 év múlva megy anyuci aláírni? Végülis ráér, a két gyerek még ovis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!