Ez jó tanítási módszer? -tapasztalt mamik válasza érdekel-
Figyelt kérdés
1. Ha sír a gyerek , és már megetettem,belenka, minden rendben van, és még mindig sír, hagyom sírni.
2. Ha elesik, akkor is odamegyek felveszem de nem babusgatom csak hagyom sírni.
2021. aug. 17. 09:32
A kérdező szavazást indított:
Jó módszer
Nem jó módszer
54 szavazat
1/34 anonim válasza:
Ez nem nevelés, hanem ridegtartás
4/34 anonim válasza:
Ha nagyon kicsi akkor ez a legrosszabb. Ha minden rendben van de még mindíg sír akkor mégsincs minden rendben. Ha elesik érdemes megnézni van e baja, és még KELL nyugtatni. Ha így nevelkedik az fog lejönni, hogy nem számíthat a szüleire mert ők csak állják a cseket, de semmi értelmét nem mutatnak felé. 1-esnek igaza a van ez rideg tartás egy babával.
5/34 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ok nélkül sír. Még nem tud beszélni, csak így tudja jelezni, hogy valami baj van.
6/34 anonim válasza:
Mivel ok nelkul senki semsir, foleg nem egy kisbaba, addig probalkozom, ameddig ra nem jovok az okara. Ha nem jovok ra - mert ilyen is van - akkor sem hagyom abban annyival, hogy az altalanos dolgokat megcsinaltam.
7/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Én azt hittem hogy ezzel a módszerrel erős, nem nyafogós gyereket lehet nevelni aki nem fog már sírni mindenen
2021. aug. 17. 10:08
8/34 A kérdező kommentje:
És mivel ellátom,etetem..fürdetem egysmás.. nem gondoltam volna hogy azt gondolná nem számíthat ránk..
2021. aug. 17. 10:09
9/34 A kérdező kommentje:
Ha már az elején elkezdjuk később már könnyebb lesz. Hisz később is ha elesik legalább tudni fogja ez nem nagy gond mással is megtortenik
2021. aug. 17. 10:10
10/34 anonim válasza:
Ha már elláttad a gyereket és még mindig sír, akkor testközelségre, szeretre van szüksége, de látom te sem olvastál egy könyvet sem szülés előtt. Majd később, ha a gyerekednek kötődési gondjai lesznek, akkor gondolj vissza a ridegtartásodra, mert az okozta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!