Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Komolyan ekkora büszkeség...

Komolyan ekkora büszkeség 14-16 évesen szülni a semmire?

Figyelt kérdés
Tiktokon állandóan ezt dobálja elém, hogy erre verik magukat a kislányok. Hogy neki 14,16, 18 évesen már gyereke van. És ő mekkora jó anya mert nem dobta el, meg majd együtt bulikáznak meg ilyenek. Meg mennyivel jobb anya mint aki idősebben szül
2021. aug. 11. 11:59
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
89%
40-es, Nem is beszélve arról, hogy egy 14 éves nevelni sem tud, hisz még ő maga is nevelésre szorul.
2021. aug. 11. 18:00
 42/47 anonim ***** válasza:
6%

Egy szóval nem mondtam, hogy nem felelősségteljesebb egy felnőtt. 😂

És miért zavar, ha valakinek besegítenek? Neked valamiért nagyon szúrja a szemedet, ha egy tini nem abortuszra szalad, hanem úgy dönt megtartja és a szülők is segítik.

Nekem középiskolában volt olyan osztálytársam, aki együtt bulizott az anyjával. Néha még irigyeltem is, hogy ilyen jó a viszonyuk. Teljesen normális felnőtt lett.

Mielőtt félreérted, nem kell csak amiatt tizenévesen szülni. De akár egy pluszt adhat a kapcsolatukhoz.

2021. aug. 11. 18:43
 43/47 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, én a továbbiakban nem válaszolok neked. Olyan mondatokat adsz a számba, amiket nem mondtam. Így veled felesleges a kommunikáció. Elég egyoldalú.
2021. aug. 11. 18:53
 44/47 anonim ***** válasza:
Ja, igen. Ma pont ennyire ráérek.
2021. aug. 11. 18:54
 45/47 anonim ***** válasza:
#43 Oké. 😂😂😂
2021. aug. 11. 18:59
 46/47 anonim ***** válasza:
38%
Én nem láttam egy ilyen videót se, mert nem érdekel. De azért az vicc, hogy ti állítólag velük ellentétben felnőttek vagytok. Nem látszik. Ha itt egy szülő kérdez, hogy pl. engednéd-e 14-15 éves gyerekednek, hogy...a válaszok nagy része nem lesz, bármi is a kérdés. Az indoklás meg mindig az, hogy gyerek még, nem tudja felmérni tettei súlyát, h.lyeseget csinál stb. Na, most az van, hogy ezek a tini anyukák ugyanannyi idősek, vagyis kamasz aggyal gondolkodnak. Minden kamasz azt hiszi, hogy nála van a bölcsek köve, mindent tud az életről, mindenkinél okosabb, ebben csak megerősíti, ha bármilyen "felnőtt dolgot" tesz.(A szülés pl.pont ilyen, mivel többnyire felnőttek szokták.) Erre ti valódi "felnőttek" ilyeneken képesek vagytok felhúzni magatokat, meg megsértődni, mert "leszólják" az idősebben szülő nőket 🤦 Nekem van egy 11 évvel fiatalabb húgom, nem szült, de ennyi idős korában pont ugyanígy viselkedett, mint ezek a lányok. Mindent jobban tudott. Nem mondom, hogy nem idegesített, de ennél azért érettebben kezeltem, mint itt jó néhányan.
2021. aug. 11. 23:41
 47/47 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem abban mindenki egyetért, hogy nem tinédzser korban van a megfelelő ideje a gyerekvallalasnak, és hogy ez semmiképp sem egy követendő dolog, hiszen sem felelős szülő nem tud lenni még, sem a saját felnőtté válása nem tud megfelelően lezajlani.

DE

Nem értem, miért csodálkozik bárki azon, hogy ezek a lányok ilyenkor büszkén telekürtölik az internetet. Mennyire lenne életszerű, ha elbujna egy sarokba sírni? Éveken át? Vagy ha arról sztoriznának, hogy hű, mekkora hülye voltam? Egyértelmű, hogy szeretné magát, árt életét jó színben feltuntetni, azt prezentálni mindenki felé, hogy neki márpedig így jó, és még azt is gondolhatja, hogy ő ettől érdekesebb, különlegesebb lett, na meg melyik kamasz nem hiszi azt, hogy mindent jobban tud a nála idősebbeknél?

2021. aug. 20. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!