Komolyan ekkora büszkeség 14-16 évesen szülni a semmire?
Egy szóval nem mondtam, hogy nem felelősségteljesebb egy felnőtt. 😂
És miért zavar, ha valakinek besegítenek? Neked valamiért nagyon szúrja a szemedet, ha egy tini nem abortuszra szalad, hanem úgy dönt megtartja és a szülők is segítik.
Nekem középiskolában volt olyan osztálytársam, aki együtt bulizott az anyjával. Néha még irigyeltem is, hogy ilyen jó a viszonyuk. Teljesen normális felnőtt lett.
Mielőtt félreérted, nem kell csak amiatt tizenévesen szülni. De akár egy pluszt adhat a kapcsolatukhoz.
Szerintem abban mindenki egyetért, hogy nem tinédzser korban van a megfelelő ideje a gyerekvallalasnak, és hogy ez semmiképp sem egy követendő dolog, hiszen sem felelős szülő nem tud lenni még, sem a saját felnőtté válása nem tud megfelelően lezajlani.
DE
Nem értem, miért csodálkozik bárki azon, hogy ezek a lányok ilyenkor büszkén telekürtölik az internetet. Mennyire lenne életszerű, ha elbujna egy sarokba sírni? Éveken át? Vagy ha arról sztoriznának, hogy hű, mekkora hülye voltam? Egyértelmű, hogy szeretné magát, árt életét jó színben feltuntetni, azt prezentálni mindenki felé, hogy neki márpedig így jó, és még azt is gondolhatja, hogy ő ettől érdekesebb, különlegesebb lett, na meg melyik kamasz nem hiszi azt, hogy mindent jobban tud a nála idősebbeknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!