Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Komolyan ekkora büszkeség...

Komolyan ekkora büszkeség 14-16 évesen szülni a semmire?

Figyelt kérdés
Tiktokon állandóan ezt dobálja elém, hogy erre verik magukat a kislányok. Hogy neki 14,16, 18 évesen már gyereke van. És ő mekkora jó anya mert nem dobta el, meg majd együtt bulikáznak meg ilyenek. Meg mennyivel jobb anya mint aki idősebben szül
2021. aug. 11. 11:59
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
59%

Ha valaki azért lett terhes, mert egy gondatlan buta volt, vagy ha szándékosan, akkor az kicsit gáz, azzal én nem dicsekednék. Nyilván más az eset, ha szegényt megerőszakolták.

"Sziasztok,dugni tudtam, de védekezni nem, de büszke vagyok. Igaz eltartani nem tudom, de tök jóó."

2021. aug. 11. 12:45
 12/47 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként szerintem kor nélkül, az ha valaki teherbe esett, majd megszült egy gyereket, nem büszkeség. Szexelni és szülni még a legprimitívebb emlősök is tudnak. Viszont ha valaki el tudja tartani, fel tudja nevelni jól és tisztességesen, na arra már lehet büszke.
2021. aug. 11. 12:47
 13/47 anonim ***** válasza:
61%

#11 akkor a gyerekre már nem is lehet büszke? Szegény gyerek tehet arról, hogy felelőtlenül szexeltek a szülei?

Hát nem. A gyerek megérdemli, hogy büszkék legyenek rá. Ő ugyanúgy fogant, mint akiknél tervezett terhesség volt. Nem írom le, hogy hogy fogan meg az ember...

A szülei felelőtlensége miatt nem bűnhődhet.

2021. aug. 11. 12:49
 14/47 A kérdező kommentje:
De ezek nem a gyerekre büszkék. Magukra. Hogy ilyen fiatalon anyák lettek.
2021. aug. 11. 12:52
 15/47 anonim ***** válasza:
85%
13 Az nem bűnhődés ha nem tolja az emberek képébe valaki a tiktokon
2021. aug. 11. 12:52
 16/47 anonim ***** válasza:
48%

De a negyvenes anyukáknak szabad?

Kortól függetlenül elítélem a gyerekről fénykép vagy bármi internetre való feltöltését.

2021. aug. 11. 12:54
 17/47 anonim ***** válasza:
78%

A 40-estől is ciki verdesni a seggét a földhöz örömében, akkor is, ha az a 8. lombikból jött össze.

De az legalább felnőtt, érett fejjel, megalapozottabb anyagi háttérrel vállalja. Az azért kattant, mert számára csodaszámba megy, hogy egyáltalán sikerült. Aztán vagy visszaereszkedik a normalitásba. Vagy megragad ott, ahol van. Kerülik az olyat is, hidd el. A tinimami meg lehet, hogy tök normális lesz 30 évesen, mert esetleg felnő, talán szakmát is szerez. Annak még megjöhet az esze. Akinek meg elment, nehezebben talál vissza.

2021. aug. 11. 13:01
 18/47 anonim ***** válasza:
3%
#17 haha. Hidd el csak a mesében van így. A sok csokos is megalapozott anyagi háttérrel rendelkezett? A hitel megalapozott háttérnek számít?
2021. aug. 11. 13:06
 19/47 anonim ***** válasza:
De ki beszél hitelről? Arról eddig szó se volt.
2021. aug. 11. 13:09
 20/47 anonim ***** válasza:
0%
Megalapozott háttér... Hány gyerekesnek van már eleve hitelmentes háza stb? Erre irányult a kérdés.
2021. aug. 11. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!