Komolyan ekkora büszkeség 14-16 évesen szülni a semmire?
Ha valaki azért lett terhes, mert egy gondatlan buta volt, vagy ha szándékosan, akkor az kicsit gáz, azzal én nem dicsekednék. Nyilván más az eset, ha szegényt megerőszakolták.
"Sziasztok,dugni tudtam, de védekezni nem, de büszke vagyok. Igaz eltartani nem tudom, de tök jóó."
#11 akkor a gyerekre már nem is lehet büszke? Szegény gyerek tehet arról, hogy felelőtlenül szexeltek a szülei?
Hát nem. A gyerek megérdemli, hogy büszkék legyenek rá. Ő ugyanúgy fogant, mint akiknél tervezett terhesség volt. Nem írom le, hogy hogy fogan meg az ember...
A szülei felelőtlensége miatt nem bűnhődhet.
De a negyvenes anyukáknak szabad?
Kortól függetlenül elítélem a gyerekről fénykép vagy bármi internetre való feltöltését.
A 40-estől is ciki verdesni a seggét a földhöz örömében, akkor is, ha az a 8. lombikból jött össze.
De az legalább felnőtt, érett fejjel, megalapozottabb anyagi háttérrel vállalja. Az azért kattant, mert számára csodaszámba megy, hogy egyáltalán sikerült. Aztán vagy visszaereszkedik a normalitásba. Vagy megragad ott, ahol van. Kerülik az olyat is, hidd el. A tinimami meg lehet, hogy tök normális lesz 30 évesen, mert esetleg felnő, talán szakmát is szerez. Annak még megjöhet az esze. Akinek meg elment, nehezebben talál vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!