Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Részben párkapcsolati jellegű, de vannak gyerekek, azért írtam ide. A férfi nem talál állást, nem tud elhelyezkedni. A nő áll mindent jó ideje, megtakarítás van, szóval azért éhezés nem fenyeget. A férfi maga alatt van, depressziós, öngyilkossággal vagdalózik, nő nem tudja kezelni, orvos nem jöhet szóba. A nő rendez mindent, v@sárlás,takarítás,munka,gyerekek,férfi a gyerekek hordásában segít autóval. Kilátástalan a helyzet, a férfi a nőt hibáztatja, zavargássza, mindennek lehordja. A nő próbál neki segíteni, de nem tudja ezen kívül mit tehetne még.
2021. aug. 10. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Ja ha ennyire válogat a munkák közül, nem csoda, ha "nem talál".

2 lehetőséget ajanlanék fel neki.

- Vagy megy pszichológushoz, és összekaparja magát, és tököt növeszt, valamint elfogad egy akár nem neki való, de olyan munkát amire fizikailag képes, aztán keres magának közben mást;

- vagy mehet amerre lát.

Nem tartanám el pluszban, és nem tennék semmit a segge alá. Elvégre családapa, és férfi lenne, vagy mi.

2021. aug. 10. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Haladékot adnék neki. Amennyiben nem szedi záros határon belül össze magát, nem hajlandó segítséget kérni éa kezd el akármit dolgozni, akkor szedheti a cokmokját.
2021. aug. 10. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
"Orvos nem jöhet szóba" - miért is?
2021. aug. 11. 00:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Mert nem hajlandó menni
2021. aug. 11. 01:13
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem hajlandó menni? Értem. Hát én meg közöknek, hogy innentol nem vagyok hajlandó se eltartani, se elviselni, mehet, amerre lát.
2021. aug. 11. 07:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!