Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Részben párkapcsolati jellegű, de vannak gyerekek, azért írtam ide. A férfi nem talál állást, nem tud elhelyezkedni. A nő áll mindent jó ideje, megtakarítás van, szóval azért éhezés nem fenyeget. A férfi maga alatt van, depressziós, öngyilkossággal vagdalózik, nő nem tudja kezelni, orvos nem jöhet szóba. A nő rendez mindent, v@sárlás,takarítás,munka,gyerekek,férfi a gyerekek hordásában segít autóval. Kilátástalan a helyzet, a férfi a nőt hibáztatja, zavargássza, mindennek lehordja. A nő próbál neki segíteni, de nem tudja ezen kívül mit tehetne még.
2021. aug. 10. 17:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi a férfi végzettsége? Miért nem talál állást? Ez miatt depressziós? Miért hibáztatja a nőt?
2021. aug. 10. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Hát ha az én férjem lenne ilyen tehetetlen, már nem a férjem lenne...

Szamomra ez nagyon de nagyon nem férne bele. Oké, mi is volrunk úgy, hogy az én fizetésemből éltünk, ferjem váltott, de nem volt zökkenőmentes. De 3 szakmával akar wc-t pucolni is elment volna, mert ő a férfi, a csaladfenntartó, nem egy élősködő, önsajnáltató majom, aki ráadásul masra veri a saját tehetetlenségét.

Én már reg otthagytam volna.

Bocsánat a fogalmazásért, de nekem az ilyen férfiak nem férfiak.

2021. aug. 10. 17:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Sofőrködéssel,kereskedelemmel foglalkozott, ami végzettsége, abban nem dolgozott. Azért hibáztatja, mert úgymond nem oldotta meg a férfi pénzkeresetét, nem talált ki neki vállalkozást.
2021. aug. 10. 17:30
 4/15 A kérdező kommentje:
A nő próbál kitartani, jobb munkát nézni magának, hogy elég legyen a pénz, a férfinak állást keresni. Cserébe a nő azt kapja, hogy a nő azt várja, hogy ő meghaljon.
2021. aug. 10. 17:32
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem kapott vállalkozást és még sajnáltatja is magát? Nyisd ki neki az ajtót és add a kabátot a kezébe.
2021. aug. 10. 17:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Már rég kiraktam volna, hogy akkor tényleg lesz szíves házon kívül szenvedni, mert erre nincs szükség. Elfogadom, hogy vannak mély pontok egy kapcsolatban, amikor az egyik félre kicsit több teher kerül, de ez már túlzás. A gyerekeknek se tesz jót.
2021. aug. 10. 17:37
 7/15 A kérdező kommentje:
A nagyobb gyerek is kivan már, a férfi egész nap jagat, sóhajtozik, azt hajtja, hogy tönkre ment.
2021. aug. 10. 17:58
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Ha valóban depressziós, akkor orvos. Olyan nincs, hogy nem jöhet szóba. Közli vele a nő, hogy Jani, egy heted van rá, hogy orvoshoz menj. Egy hét után innen elköltözöl és én beadom a valopert.

Ennyi.

2021. aug. 10. 18:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben én tényleg azt várnám, hogy meghaljon. Ja, nem, elválnék és úgy vágnám ki, mint a macskát... Kocsi van a v.laga alatt, és nem képes futárnak, ételfutárnak sem elmenni?
2021. aug. 10. 19:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem, mert máshogy képzelte, nincs idegzete hozzá. Azt várom, hogy összeszedje magát, hogy normális életünk legyen:(
2021. aug. 10. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!