Anyósom csak a fiamra "tart igényt". Ti mit kezdenétek ezzel?
Értem, de nem akarom, hogy emiatt a gyerekeim kapcsolatában gond legyen. Amúgy anyósom folyton azt vizionálja, hogy a lányom majd megöli az öccsét, pedig ennek semmi alapja. Szereti a lányom az öccsét, sokat foglalkozik vele, mégis az anyósom amióta megszületett a fiúnk, ilyeneket mond, hogy vigyázzunk nagyon, nehogy kidobja az ablakon, megfojtsa egy párnával... ezen én eléggé kivagyok. Nem hagyom őket egyedül mert még kicsik, de a lányom sose ártana neki szándékosan! Múltkor már azért rászólt anyósom, ahogy simogatja, hogy ez túl erős, fáj neki, pedig semmivel se jelezte a fiam, hogy bármi gondja lenne.
Amúgy sokak figyelmét elkerülte, hogy írtam, amióta megszületett a lányom, azóta távolságtartó, rideg vele anyósom. Nem emlékszem olyanra, hogy kézbe vették volna (biztos volt 1-2 alkalom, de nem ez volt a jellemző), szeretgették volna, puszilták volna, játszottak volna vele. Csak úgy volt ott a lányom és lehetőleg legyen láthatatlan. Azt hittem ők ilyenek, nem "unokázós" fajták, van ilyen. Gondoltam túléljük a kötelező látogatások alkalmával. De most meglepett, mennyire mások fiammal. Miután megszületett folyton átjött, mikor megyünk már veszi is át és ha fiam átkéredzkedik hozzám, pár perc múlva már jön megint, hogy megfogja. Mikor letesszük a földre, mellé ül, lányomnál sose ült a földre. Most meg folyton, hogy mikor viheti el, mikor alszik ott, pedig egy kezemen meg tudom számolni, lányomat mennyiszer vitte el. Úgyhogy nem, nem ölüklök, hogy legalább valaki vigyázna a fiamra. Vagy ugyanúgy foglalkozik mind a kettővel, vagy a fiammal is csak a kötelező köröket hagyom.
Ja úgy már érthető hogy miért viselkedik így lányod anyosal ,érzi hogy nem kedveli anyós.
Ezel nem tudsz mit csinálni.
Akkor csak anyukád hoz vidd a kislányt fiút meg anyoshoz .
26 meg a kis macska fülit nehogy már, ha nem kell az egyik a másikat is felejtse el, neked van gyereked?
Mind 2 az ő unokája, majd még uszítsa is a fiút nem, ha ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!