Anyósom csak a fiamra "tart igényt". Ti mit kezdenétek ezzel?
Huh. Hát nem semmi válaszokat kaptál.
Szóval az én lányom is elég akaratos. 4 éves. DE még egyszer sem merült fel, hogy a mamája nem akarná látni....
Szerintem a lányod érzi, hogy őt nem akarja igazán a mamája. Ahogy írtad, az óvodában semmi gond vele. Ha a mama nem is foglalkozik vele...ne csodálkozzon, hogy fel akarja hívni magára a figyelmet.
Kérdező, gondolj bele, ha nem a te lányod lenne, te szívesen lennél vele? Amiket leírtál, elég nehezen szerethető személyiség, én se szívesen vigyáznék rá, nem lehet elítélni anyósodékat ez miatt.
Talán ha megneveled a gyereket változni fog. Nem kell annyiban hagyni hogy nehéz természet, a nevelés csodákra képes.
Neveletlen gyereket nem akar anyósod meg értem.
Magyarán szólva lányod undok akaratos hisztis gyerek.
Szerintem akár eleven egy gyerek, akár behéz természetű, akár buta akár okos, akár szaladgálós, akármilyen, ha a nagyszülő nem szereti az FURCSA.
Én nem vinném a fiamat sem. Ha nem kell az egyik, ne kelljen a másik se.
(A másik meg, hogy ne táv diagnosztizáljunk már adhd-t egy leírás alapján boltieladóként)
A kislány viselkedését nem lehet azzal elintézni, hogy az apja családjától örökölte az akaratosságot. Ki kellene vizsgáltatni, hogy mi van a háttérben.
Én sem szeretnék egy kezelhetetlen gyerekkel lenni, még ha unokám is lenne.
Sajnàlom, biztos èrzi a lànyod, hogyan viszonyul hozzà az anyòsod, ezèrt is pörög be jobban nàla.
Èn azt mondanàm, hogy vagy mindkettővel ugyanùgy bànik, vagy csökkentjük a talàlkozàsok szàmàt.
A bizttonsàg kedvèèrt vizsgàltassàtok ki a lànyod, de vannak ilyen alaptermèszetű gyerekek.
Könnyű egy mindig mosolygòs buddha gyereket szeretni, de sokszor a màsiknak több szüksège van rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!