Mi volt a legijesztőbb/legsokkolóbb dolog amit átéltél a gyerekeddel kapcsolatosan?
Egyszer,még kb.1 hónapos korában a mellkasomon aludt,én telefont nyomkodtam. Egyszer úgy éreztem,nem lélegzik. Felemeltem, ko,rongybaba. Kiabáltam rá,kicsit megráztam a testét és pofozgattam,akkor felkelt és ordított.. a védőnő szerint csak mélyen aludt,de én lefőttem és sírtam egy órát magamhoz ölelve. Az apja azóta röhög,hogy már 1 hónaposan " vertem" a gyereket,holott csak aludt..
A másik nemrég volt ,11 hónapos, torokgyulladás,4 napja tartó láz. Este fél 10kor álmában,hanyatt hányt,mint a gejzír.. felrángattam gyorsan,de utána sápadt volt,a szája kb.lila,ernyedt a teste,alig ébreszthető és hideg verejtékes..hívtam az ügyeletet,azt mondták belefér,ha romlik vigyem be..aznap alig aludtam,egy órát legalább rajtam aludt és utána igy figyeltem.
Ja még egy eszembe jutott. Már javában kúszott,amikor a konyhában a járolapon volt és láttam,valamit fog a kezében és nézegeti ( utàna szokott ugye mindent betömni a szájaba). Odaléptem gyorsan,egy jó 2 cm-es üvegszilànk volt :O
Kb.fél éve tört el utoljara pohár. Számtalan porszívózás és felmosás utàn,a jóég tudja honnan kaparta elő..de jó,hogy nem ette meg..
két hetes volt és nem kapott azonnal cicit mikor kért :) tudom bagatell dolog
annyira ordított h képtelenség volt megnyugtatni, anyám mondta megpróbálja mert már én is sík ideg voltam
a gyerek annyira üvöltött h nem vett levegőt lila lett és elájult anyum kezébe
na akkor megijedtem
de simán csak újra lélegzett és elaludt vagy 30 percre utána kerek volt a világ és én megtanultam h ha jelez h kaja akkor bizony bárhol vagyunk kaja van :D
A lányom akkor, amikor agyrázkódást kapott és kórházba került.
A fiam pedig akkor, mikor vendégségben voltunk és ő egy házilag készült kis játékházban játszott, valamiért hirtelen felugrott és a kisház tetején lévő fémcsőben szétütötte a fejét, de úgy hogy elkezdett neki nagyon vérezni.
Öcsém "lépett le" a medence ülőkéjéről 6 évesen bele a vízbe. A feje búbjáig ért, ő meg nem tudott úszni, úgyhogy anyja ruhástól ugrott utána.
Mi a medencében voltunk, de hamarabb odaért úgy, mint mi úszva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!