Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen érzés fiús apának...

Milyen érzés fiús apának lenni? A lányos apák miből maradnak ki/le a fiús/fiús-lányos apákkal szemben? (4 lány apukája)

Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

3 fiú anyukája vagyok, nem baj, ha válaszolok én is?

Lányos apák szerintem kimaradnak abból, hogy dörgedelmesen elmagyarázzák százszor, milyen legyen a wc- használat ahhoz, hogy ne ússzon minden a pisiben. :P

Nem kell senkit megtanítani borotválkozni, esetleg más fiús dolgot csinálni sem (szerelés kevés lányt érdekel...)

Nem feltétlen, de talán kimaradnak az örökös rivalizálásból, fiús harcokból (szerintem a kislányok cicaharcai ebben nagyon mások...).

A féltés szerintem másmilyen lesz kamaszkorban. A lányokat másképp óvják, bár egy fiú ugyanúgy bajba kerülhet.

Ezen kívül lehet, hogy több közös beszédtéma, hobbi lehet egy fiúnak az apával (sport, meccsek, autók, kütyük...).

De mindez szerintem családonként más és más... épp ezért a kimarad/lemarad kifejezés olyan negatív itt, nem sok értelme van. Kinek ez, kinek az, lényeg hogy jó szülő légy!

2021. júl. 28. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Fiús apának elképesztő érzés lenni. Lányos apának is, de fiús apának lenni egészen más. Nem tudom szavakba önteni se.
2021. júl. 28. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

8 éves a fiunk, eddig konkrétan semmi változás nincs az előtte lévő csajos éveinkhez képest. Focizni hordja az apja, de a nővére is járt oviban egy ideig.

Ja, tényleg, hogyan mossuk a kukit, ennyi. :)

Kamaszkorban azért biztos más lesz már.

2021. júl. 28. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
17%
Kamaszkorban a lányokat a teherbeeséstől és az erőszaktól kell félteni, a fiúkat pedig attól, hogy kinyírják magukat.
2021. júl. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!