Eltörölnétek az abortuszt ha lenne rá lehetőségetek?
Figyelt kérdés
én biztos,szerintem undorító mocskos dolog!ha nem kívánt a terhesség,hát akkor vazze,figyelni kellet volna előbb a védekezésre!2010. aug. 28. 10:20
21/21 anonim válasza:
..ne legyetek már ennyire gondoszak :( én nem törölném el az abortuszt!!!! Neketem job az ha eg yrossz családban nő fel agyerek???? inkább akkor ne legyen gyerek!! mondjátok meg mit kezdjen eg yfiatal lány agyerekel??? örökbe aja?? nem lenne szívünk hozzá bármeik nő is legyen! Szerintem j h avan abortusz mert eg yuj lehetőséget kap a nő az életben ,átgondolnimit tett és tovább lépni! én allergiás vagyok a guira..gyógyszert nem szedhetek semmi féle hormonos dolgot(igaz nemis akarok) így ha véletlen becsúszna...(amit kétlek) de tételezzük fel ..akkor én tuti abortuszoznék..... meg amúgy is ebbe avilágba gyereket világra hozni??? amikor magunkat nem tudjuk ellátni??? ha bevezetik h ne legyen abortusz gyilkolászások lesznek..eltitkolt gyerek vagy megöl gyerek...sztem e csodálkozzon majd a világ!!!!! mert úg yis ez lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!