Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eltörölnétek az abortuszt ha...

Eltörölnétek az abortuszt ha lenne rá lehetőségetek?

Figyelt kérdés
én biztos,szerintem undorító mocskos dolog!ha nem kívánt a terhesség,hát akkor vazze,figyelni kellet volna előbb a védekezésre!
2010. aug. 28. 10:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
nem töröltetném el, de megszigorítanám rendesen, ÉS egyidejűleg ingyenessé (vagy legalábbis mindenki számára elérhetővé) tenném a fogamzásgátlást!
2010. aug. 28. 11:08
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem törölném el.
2010. aug. 28. 11:10
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Nekem így született egy unokahúgom"és képzeld el,hogy őt elvetették volna...hülye barom!a többinek meg?én most csak arra gondoltam pl:ha egy egészséges 18 éves lány teherbe esik egészséges babával,azt miért kellen elvetetni?nem a megerőszakolásra gondoltam.előbb talán kérdezni kéne hülye fa.szok!

Én vagyok tudod az a hülye b.arom. Amúgy azt akartam írni, hogy született volna unokahúgom csak kimaradt a volna. Nem született meg és tudod miért nem? Mert beteg volt, és nem születhetett meg, csak ez nem tartozik az ilyen gyökerekre mint te! Téged kellett volna elvetetni, egy selejttel kevesebb lenne! Lehetőleg illegális úton valami hentesnél, hogy még embrió korodban is érezd a "szeretetet"!

Nem hinném, hogy mi lennénk a hülyék, mert te nem tudsz értelmes magyarázattal kérdést feltenni! Itt mindenki arról mondja el a véleményét amit kérdeztél, abortusz! Hogy egy 18 éves miért veteti el? Talán mert, nem akarja anyuci, apuci nyakára vinni azt a gyereket a nyomorba. Szerinted egy 18 éves lánynak van biztos anyagi háttere? Ez lenne felelőtlenség a javából. Mindegy az ilyen gyökerek mint te úgyse értik, csak mondják és mondják a nagy semmit, értelem nélkül!

2010. aug. 28. 11:15
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
igen, azt is oda írhattad volna a kérdéshez, hogy számomra csak az IGEN az elfogadható válasz, és nyaljátok körbe a seggem, hogy milyen okos értelmes vagyok. Amíg téged nem szidalmaz itt senki, és normális választ ír, addig te ne gyökérkedj itt nekem ezzel a bicska nyitogató stílussal. Te is csak egy kis sz.ar vagy, aki arc nélkül szitkozódik.
2010. aug. 28. 11:22
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
Nem törölném el, leginkább azért, hogy az ilyen mocskos szájú, gyökér emberek mint te, azok ne születhessenek meg!
2010. aug. 28. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

"de ha egy 18 év körüli terhes lesz,legalább adjon neki esélyt az életre!nincs joga elvenni.max beteszi egy intézetbe!"

Igen csodálatos élet lehet intézetben felnőni.

Igen is van joga a nőnek, tudod 12 hetes korig lehet elvetetni, mert addig csak embrió és nem eberi lény , csak idővel fejlődik azzá.

2010. aug. 28. 12:41
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező, TE MEKKORA BUNKÓ VAGY!
2010. aug. 28. 13:26
 18/21 anonim ***** válasza:
94%

Nem törölném el, van hogy jobban jár szerencsétlen baba...

szerinted kedves, igen okos kérdező, kukába, emésztőbe dobni csecsemőket nem undorító, mocskos dolog??? Szerinted 1-2 éves kicsiket halálra verni nem mocskos dolog? Ha illegális lenne az abortusz ennek a száma rohamosan nőne...

Gondolkozz már, Jézusom, nagyon sok a buta ember....

2010. aug. 28. 13:47
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

nem olvastam el a válaszokat... de igen provokáló a kérdés...

engem 12 évesen megerőszakolt a nagyapám, ha akkor terhes lettem volna, és nem lett volna abortusz, a nagyapának a gyereke így egyben a dédunokája is lett volna... hát köszi

2010. aug. 28. 15:11
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
En nem torolnem el, de korlatoznam.
2010. aug. 29. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!